23

Hét stadsjuweel voor podiumartiesten in Brussel.

Ben je gebeten door theater of dans en heb je een creatie in je koker, schrijf je dan in voor BRUSSEL BIJOU, dé prijs voor Brusselse podiumkunsten op touw gezet door Zinnema, BOZAR, Bruzz en de VGC.

Word je geselecteerd, dan sta je op 29 of 30 november op het podium van BOZAR. De winnaar ontvangt een mooie geldprijs en een residentie in Zinnema. En natuurlijk eeuwige roem.

Deadline: Zaterdag 25.05.2019 - 12:00

Info & inschrijving


 • Kunstenaarfragmenten: Een reis van ontmoetingen door Roemenië

  Roemenië is al eeuwenlang een land van artistieke creatie dat de culturele verbeelding van Europa mee vormgeeft. Haar kunstenaars, van Brancusi tot Tzara en Bratescu, hebben bijgedragen tot de meest avant-gardistische stromingen van ons continent.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • BOZAR en de Buurthuizen van de Stad Brussel versterken de toegang tot kunsten en cultuur voor Brusselaars

  BOZAR en de Buurthuizen van de Stad Brussel ondertekenen een partnerschap om het culturele aanbod en de toegang tot kunsten en cultuur voor inwoners van de Stad Brussel te versterken, met specifieke aandacht voor geïsoleerden en kansarmen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • @ Caroline Lessire

  PROJECTOPROEP: NEXT GENERATION, PLEASE! ’19-’20

  Werk je samen met jongeren? Als leerkracht of begeleider in een culturele vereniging? Neem deel aan de vierde editie van Next Generation, Please!.

  lees meer
  — gepubliceerd op