17

De meest recente editie van het Afropolitanfestival (februari 2019) werd net genomineerd voor een EFFE Award, de prestigieuze Europese prijs voor festivals.

Voor de EFFE Audience Award krijgt Afropolitan stevige concurrentie van grote kleppers als de BBC Proms in London, de Maggio Musicale in Firenze of hetInternationale kunstenfestival in Bergen. Het publiek kiest de winnaar, dus stem vóór 25 september op Afropolitan – je kan er een trip voor 2 naar een Europees festival mee winnen.


 • © ISNA MasoumeAsghari

  Projectoproep voor kunstenaars rond industrieel erfgoed en levende archieven

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • @ Caroline Lessire

  Projectoproep: Next Generation, please! ’19-’20

  Werk je samen met jongeren? Als leerkracht of begeleider in een culturele vereniging? Neem deel aan de vierde editie van Next Generation, Please!.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Ars Musica viert 30 jaar muzikaal avontuur!  

  Dit jaar blaast Ars Musica 30 kaarsjes uit. Het bekende festival voor hedendaagse muziek is intussen een belangrijk internationaal evenement geworden dat erin geslaagd is de vinger aan de creatieve pols te houden. Zo kan het een almaar rijker spectrum van de diverse esthetische stromingen van onze tijd presenteren. Ars Musica viert zijn verjaardag bij BOZAR met vier uiteenlopende concerten.

  lees meer
  — gepubliceerd op