26

Op donderdag 17 oktober organiseert BOZAR, in samenwerking met de Aalto-universiteit, een dagseminarie ‘Sustainable Transformations’. Het thema is Sustainable Transformations: Exploring the Arts and Creativity in Stimulating Innovations and Technologies with a Human Touch’

 • Je bent een onderzoeker of doctoraatsstudent, een vertegenwoordiger van een privébedrijf, start-up of een industriële groep, een vertegenwoordiger van de modewereld 
 • Je bent geïnteresseerd in vraagstukken over duurzaamheid en uitdagingen voor de post-menselijke maatschappij 
 • Je hebt interesse voor draagbare technologieën, modeontwerp en -technologie 

Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan een dagseminarie met lezingen, debatten en een praktische workshop. Je ontmoet mensen uit de artistieke, academische en industriële sector, je kan met hen in gesprek gaan en ideeën uitwisselen om toekomstige scenario’s te ontwikkelen voor draagbare technologieën en mode. Het seminarie begint om 09.30 u en eindigt om 20.00 u.

 

HOE DEELNEMEN

Stuur een cv en een motivatiebief van één paginanaar sarah.aucagos@bozar.be  

Uiterste datum voor het indienen van je kandidatuur: maandag 2 september om 12.00 u

Vragen? lab@bozar.be 

Sustainable Transformations wordt medegefinancierd door het Regional STARTS Centres-project, een initiatief van het Horizon 2020-programma van de Europese Unie, in samenwerking met de Aalto-universiteit (Helsinki, FN). 


 • © Filip Dujardin

  ​​​​​​​Dierendonckblancke op de XIIe Internationale Architectuur Biënnale van São Paulo

  De tentoonstelling Dierendonckblancke Praxis werd geselecteerd uit meer dan 740 internationale voorstellen om deel uit te maken van de tentoonstelling Architectures of the Everyday in het kader van de prestigieuze XIIe Internationale Architectuur Biënnale van São Paulo. De expo loopt tussen september en december in het CCSP in São Paulo en de opening vindt plaats van 10 tot 13 september.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Met grote droefheid vernemen we het plotse overlijden van Binta Sagna in Brussel op 6 augustus.

  Binta Sagna werkte jarenlang geregeld samen met het Paleis voor Schone Kunsten, met name met de Afrikadesk en het departement Communicatie. 

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • BOZAR op de eerste Salzburg Summit

  Van 20 juli tot 31 augustus 2019 gaat voor de 99ste maal het wereldberoemde festival voor muziek en drama de Salzburger Festspiele door.

  lees meer
  — gepubliceerd op