13

De tentoonstelling Dierendonckblancke Praxis werd geselecteerd uit meer dan 740 internationale voorstellen om deel uit te maken van de tentoonstelling Architectures of the Everyday in het kader van de prestigieuze XIIe Internationale Architectuur Biënnale van São Paulo. De expo loopt tussen september en december in het CCSP in São Paulo en de opening vindt plaats van 10 tot 13 september.

De Biënnale zal een gereduceerde en aangepaste versie van de coproductie tussen BOZAR en A+ Architecture in Belgium presenteren, die van 4 april tot 23 juni 2019 plaats vond in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

In São Paulo zal Dierendonckblancke de projecten 12 Kameren (een privéwoning), Riemst (een basisschool), OC Kasterlee (een buurthuis) en Het GielBos (een zorginstelling voor mensen met een beperking) presenteren. Vier kortfilms onder regie van Filip Dujardin zullen de lopende projecten tonen.

Deze realisaties tonen niet alleen de alledaagse ruimtes en hun gebruik, maar ook de dagdagelijkse productie van architectuur via de modus operandi van het kantoor Dierendonckblancke in Gent.

 

Coproductie : BOZAR, A + Architecture in Belgium
Steun: Vlaamse Overheid, Febelcem


 • SERIAL DATING : The Big Get-Together for TV Series Creatives

  Uiterste datum voor inschrijvingen: 4.11.2019 13:00

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Oproep voor projecten: Pitching sessions

  Uiterste datum voor inschrijvingen: 4/11/2019 13:00

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • STARTS & Studiotopia

  De interactie tussen kunst en wetenschap in Europa aanmoedigen

  lees meer
  — gepubliceerd op