17

Verras ons met een inspirerend beeld dat in het oog springt en waar de eigenzinnige, rebelse jeugdigheid van afstraalt. De eerste tien geselecteerde projecten zullen getoond worden op een tentoonstelling bij BOZAR, en er zijn nog andere prijzen te winnen... You(th) can do it!

Next Generation, Please! is een participatief project georganiseerd door BOZAR, waarin we jongeren oproepen om na te denken over de toekomst van onze samenleving. Welke nieuwe, hoopvolle ideeën hebben jongeren voor het Europa van morgen? Welk beeld illustreert het beste de visie van een generatie op haar toekomst? Zet je verbeelding aan het werk en ontwerp een uniek campagnebeeld voor onze tentoonstelling die 7 projecten samenbrengt tussen 9 mei en 5 juli 2020.

Bezorg ons jouw eigen visuele invulling van de toekomst vanuit de thema’s die in dit project worden opgesomd en de projecten die tijdens de tentoonstelling aan bod komen. Het geselecteerde beeld zal centraal staan in de communicatie rond de tentoonstelling; daarnaast zijn er verschillende prijzen te winnen (zie verder). Alle creatieve werkvormen zijn welkom: foto’s, illustratie, collage enz.

Succes!

Deadline: 17 februari 2020

Wedstrijdreglement


 • Bernd Lammel, 2019 © Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland GmbH

  BONN GEEFT STARTSCHOT BEETHOVEN 2020

  2020 wordt het jaar van Ludwig. De wereld viert de 250ste verjaardag van Beethoven, en zijn geboortestad Bonn was er vroeg bij met de opening van een grootse tentoonstelling op 17 december. 

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • KUNSTENAAR JOHAN VAN GELUWE OVERLEDEN (1929 – 2020)

  Met Johan van Geluwe verliest ons land een visionair kunstenaar.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Brexit and a cultural way forward, together

  BOZAR schaart zich achter de oproep van verschillende Europese culturele organisaties en stichtingen voor verdere samenwerking met het VK.

  lees meer
  — gepubliceerd op