16

Onze populaire retrospectieve van Amerikaans kunstenaar Keith Haring heeft de kaap van 100.000 bezoekers gerond.

De twee laatste weken van de tentoonstelling vallen in de paasvakantie (4 tot 19 april) en daarom houdt ze uitzonderlijk elke dag behalve op zondag* de deuren open tot 21u. Zo krijgt iedereen ruim de kans om zich te verdiepen in het werk en het activisme van deze iconische kunstenaar.

*Uitzonderlijke openingsuren Keith Haring tijdens de paasvakantie (06-19.04.2020)
Di-zat: 10:00-21:00
Zon: 10:00-18:00
Ma: Gesloten


 • Een vakantie vol kunst

  Cultuur is vitaal voor ons welzijn, dat heeft deze periode meer dan ooit duidelijk gemaakt. De schoolvakantie is een uitgelezen moment om je lente te vullen met een dosis kunst dankzij onze tentoonstellingen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Yannick Sas

  Koninklijk bezoek voor Roger Raveel

  BOZAR viert het 100ste geboortejaar van de Belgische schilder Roger Raveel met een prestigieuze, grootschalige retrospectieve van zijn werk. De allereerste bezoeker was onze koninklijke buurman Koning Filip.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Open oproep voor residenties Iraans erfgoed

  Het Goethe-Institut en BOZAR organiseren een artistiek onderzoeksprogramma met residentie dat zich verdiept in de relatie tussen Iran en Europa. Dat programma past in het kader van het beheerprogramma voor cultureel erfgoed in Iran (HerMap Iran) en wordt gefinancierd door het directoraat-generaal Internationale Partnerschappen van de Europese Commissie.

  lees meer
  — gepubliceerd op