04

Onze populaire retrospectieve van Amerikaans kunstenaar Keith Haring heeft de kaap van 100.000 bezoekers gerond.

De twee laatste weken van de tentoonstelling vallen in de paasvakantie (4 tot 19 april) en daarom houdt ze uitzonderlijk elke dag behalve op zondag* de deuren open tot 21u. Zo krijgt iedereen ruim de kans om zich te verdiepen in het werk en het activisme van deze iconische kunstenaar.

*Uitzonderlijke openingsuren Keith Haring tijdens de paasvakantie (06-19.04.2020)
Di-zat: 10:00-21:00
Zon: 10:00-18:00
Ma: Gesloten


  • Jouw mening telt!

    Als partner van het Cultuurfestival ASEM (2018 & 2019) deelt BOZAR graag deze enquête van de medeorganisatoren van het festival (de Europese Unie en de Stichting Azië-Europa). De enquête is bedoeld om je interesse in online artistieke evenementen, je motivaties en je gedachten rond culturele activiteiten in de post-Covid-19 wereld beter te begrijpen. We nodigen je uit om de online vragenlijst (enkel beschikbaar in het Engels) te bekijken en te beantwoorden voor 12 juni, het duurt maar een paar minuten. We danken je alvast voor je deelname!

    — gepubliceerd op
  • De drie federale culturele instellingen zetten hun samenwerking kracht bij

    Om de uitdagingen van de Covid-19-pandemie het hoofd te kunnen bieden, besloten het Belgian National Orchestra, BOZAR en de Munt om de samenwerking die ze vier jaar geleden zijn aangegaan nog verder op te schroeven. Samen willen ze het gebruik van de beschikbare middelen optimaliseren, een hoogwaardig artistiek programma blijven bieden en hun banden met de mensen aanhalen. De drie instellingen werken ook samen aan een coherente toepassing van de voorzorgsmaatregelen die de overheid voorschrijft. Het welzijn en comfort van publiek en medewerkers is voor elk van de instellingen immers de allergrootste prioriteit.

    lees meer
    — gepubliceerd op
  • Casse-croûte: een culinaire BOZAR RESTAURANT ervaring aan jouw eettafel!

    Toen de COVID-19-crisis losbrak, maakte onze chef-kok Karen Torosyan zich de nieuwe realiteit eigen in no time. Op 24 maart lanceerde hij zijn nieuwe culinaire dienst, Casse-croûte. Nu de klassieke restaurantervaring geen optie meer is, besloot hij deze beleving naar jouw keuken te brengen. Je krijgt alle verwarmingsinstructies die je nodig hebt om de verschillende gerechten te serveren. Op die manier zal de chef jou en je tafelgenoten – zelfs vanop afstand – naar de essentie van zijn kookkunsten leiden. Met zijn uitgebreid assortiment van gerechten bezorgt chef Karen Torosyan jou toch de gehoopte culinaire ervaring.

    lees meer
    — gepubliceerd op