20

Onze populaire retrospectieve van Amerikaans kunstenaar Keith Haring heeft de kaap van 100.000 bezoekers gerond.

De twee laatste weken van de tentoonstelling vallen in de paasvakantie (4 tot 19 april) en daarom houdt ze uitzonderlijk elke dag behalve op zondag* de deuren open tot 21u. Zo krijgt iedereen ruim de kans om zich te verdiepen in het werk en het activisme van deze iconische kunstenaar.

*Uitzonderlijke openingsuren Keith Haring tijdens de paasvakantie (06-19.04.2020)
Di-zat: 10:00-21:00
Zon: 10:00-18:00
Ma: Gesloten


 • Het monumentale orgel van de Grote Zaal Henry Le Bœuf © Dirty Monitor

  Brand in het Paleis voor Schone Kunsten

  We willen iedereen bedanken voor de overweldigende, emotionele berichten die we na de gruwelijke gebeurtenissen van gisteren hebben ontvangen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer we jullie steun tijdens deze traumatische dagen waarderen, hoe het ons hoop geeft voor de toekomst, en hoe het onze vastberadenheid opbouwt om dit te overwinnen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Design by Decay, Decay by Design / Andrea Ling (CA) Credit: tom mesic

  Neem deel aan de STARTS Prize 2021

  De prestigieuze STARTS Prize lanceerde recent een nieuwe oproep in het kader van de wedstrijd van 2021. Inzendingen moeten voor 3 maart 2021 worden ingediend. BOZAR wijdt dit najaar een tentoonstelling aan de winnaars.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Geniet nog langer van je MuseumPassMusées abonnement!

  Alle abonnementen van de MuseumPassMusées werden vanaf 1 november op pauze gezet. Daardoor verlies je dus geen dag van je abonnement, dat terug geactiveerd wordt van zodra je de museumpas weer gebruikt.

  lees meer
  — gepubliceerd op