10

Ten gevolge van de corona-pandemie, sluit BOZAR in samenspraak met haar partners al haar zalen voor het publiek tot minstens 19 april. Onze artistieke zelfstandigen (kunstenaars, gidsen, technici...) worden zwaar getroffen door deze gezondheidscrisis en nu willen we hen zeker bijstaan. 

Hoe kan je hen steunen? 
Als je een ticket hebt voor een van onze geannuleerde BOZAR-activiteiten (dit betreft geen Hosted Events), kan je hen rechtstreeks ondersteunen door het online formulier in te vullen waarmee je: 

-ofwel een schenking doet van het volledige of gedeeltelijke bedrag naar keuze dat rechtstreeks zal toegewezen worden aan de ondersteuning van de artistieke zelfstandigen; in het geval van een gedeeltelijke schenking zal het saldo worden gestort op het nummer van de bankrekening dat je ons doorgeeft.
- ofwel een waardebon krijgt die geldig zal zijn gedurende een jaar met de waarde van het bedrag dat u betaald heeft. Deze bon zal je kunnen gebruiken voor een volgend BOZAR-evenement naar keuze. 

Je kan natuurlijk ook het bedrag dat je voor je tickets betaalde (voor BOZAR producties en/of voor Hosted Events) terugbetaald krijgen door op hetzelfde formulier je bankrekeningnummer te vermelden. 

Als je een ticket kocht voor een uitgesteld evenement, zullen wij je zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de nieuwe data. Gezien de situatie kan dit enige tijd duren. 
We herinneren je eraan dat je informatie kunt vinden op de pagina van het evenement, waar we regelmatig updates zullen geven voor eventuele annuleringen of nieuwe data. 
Onze BOZAR TICKETS kassa is ten minste tot 19 april gesloten voor alle aanvragen die ter plaatse of per telefoon worden gedaan. Je kan echter wel een e-mail sturen naar tickets@bozar.be
Bij voorbaat dank voor je steun en geduld. Wees gerust, we doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te informeren. 

Wees voorzichtig en tot snel.

BOZAR


 • Projectoproep: Belgicart

  Heb jij nog nooit tentoongesteld in een museum of galerie, maar is dat iets waar je van droomt? Ben je tussen 12 en 100 jaar en wil je deel uitmaken van een groepsexpo? Ben jij iemand met een bijzonder talent voor beeldende kunst en vind je, om welke reden dan ook, moeilijk de weg naar de tekenacademie of naar het professionele circuit?

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Hommage aan Krzysztof Penderecki, 1933-2020

  Afgelopen zondag overleed de Poolse componist en dirigent Krzysztof Penderecki op 86-jarige leeftijd. Hij was een van de belangrijkste avant-gardestemmen van de 20ste-eeuw.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Oproep tot het indienen van voorstellen: artistieke projecten die kunst en welzijn verbinden

  Het project Art & Well-being (AWE) verkent de kracht van kunst om het welzijn van individuen en gemeenschappen te vergroten.

  lees meer
  — gepubliceerd op