06

 

Heb je een ticket gekocht voor een evenement bij BOZAR dat uitgesteld is?

Dan zullen wij je zo snel mogelijk via mail op de hoogte brengen van de nieuwe datum (je ticket blijft dan geldig als een voucher) of de definitieve annulatie van het evenement, mocht er geen nieuwe datum gevonden worden. Gezien de situatie kan dit enige tijd duren.
We herinneren je eraan dat je de meest recente informatie kunt vinden op de pagina van het evenement, waar we regelmatig updates zullen geven over nieuwe data of eventuele annuleringen.

Heb je een ticket gekocht voor een evenement bij BOZAR dat geannuleerd is?

Dan zullen wij je zo snel mogelijk via mail hiervan op de hoogte brengen. In deze mail vind je een link naar een formulier waarin je ons je gegevens bezorgt zodat we de wettelijke bepalingen over de vergoeding van je tickets kunnen toepassen.

Je zal de keuze hebben tussen de volgende opties:

- Je kan onze artistieke zelfstandigen (kunstenaars, gidsen, technici...) die getroffen worden door de gezondheidscrisis, rechtstreeks ondersteunen door hen de waarde van het door jou gekochte ticket te schenken. Via jouw donatie kan BOZAR ondertussen een artistiek programma ontwikkelen in het kader van BOZAR at Home, waarbij we artiesten en flexwerkers van BOZAR financieel blijven ondersteunen. Zelfs met een gedeeltelijke schenking van je ticket help je hen al een heel eind verder.

- Je kan kiezen voor een BOZAR krediet dat geldig zal zijn gedurende twee jaar met de waarde van het bedrag dat je betaald hebt. Deze waardebon zal je kunnen gebruiken voor een volgend BOZAR-evenement naar keuze.

- Je kan tot slot natuurlijk ook het bedrag dat je voor je tickets betaalde (voor BOZAR producties en/of voor Hosted Events) laten terugbetalen. Gezien de omstandigheden, zullen we jou binnen een redelijke termijn terugbetalen.

Je kan BOZAR ondersteunen met een BOZAR GIFT CARD. Geef een cadeaubon aan een vriend of familielid, of trakteer jezelf op een cadeautje. Bij de (gedeeltelijke) heropening van BOZAR kan je de BOZAR GIFT CARD gebruiken voor elk BOZAR-evenement: een boeiende film, een rake theatervoorstelling of een innemende tentoonstelling.

Hoe kan ik BOZAR contacteren met een vraag over mijn tickets?

Onze ticket shop BOZAR TICKETS is nog steeds gesloten voor alle aanvragen die ter plaatse worden gedaan. Je kan echter wel een e-mail sturen naar tickets@bozar.be of ons telefonisch bereiken op +32 (0)2 507 82 00.

Bedankt alvast voor je steun en geduld. Wees gerust, we zullen onze uiterste best doen om je zo snel mogelijk te informeren.

Wees voorzichtig en tot snel.

BOZAR


 • Steun de culturele sector en geniet van uitzonderlijke voordelen

  Het voorjaar van 2020 luidde een moeilijke periode in voor heel wat sectoren, waaronder onze cultuursector. Het uitblijven van een beslissing van de overheid over de heropstart van de culturele activiteiten liet ook in onze communicatie rond de komende concerten bij BOZAR zijn sporen na. Zo belandde onze brochure voor het nieuwe muziekseizoen nog steeds niet in je brievenbus en kreeg je nog niet de kans je abonnement te kopen of te verlengen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Zomerstage voor kinderen

  Van 17 tot en met 21 augustus organiseren 5 culturele organisaties van de kunstberg een tweetalige zomerstage voor kinderen: Illustratie in al zijn vormen!. BELvue, BOZAR, Cinematek, het Coudenbergpaleis en Experience.Brussels slaan de handen in elkaar en laten jouw kinderen vijf dagen langen op zoek gaan naar de schatten van de kunstberg. Met illustratie als uitgangspunt leiden de 5 musea hen doorheen bekende of minder bekende architecturale pareltjes in het hart van de hoofdstad.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Frederik Vercruysse

  BOZAR CAFÉ VICTOR TERUG OPEN OP 25 JUNI

  Vanaf 25 juni heet ook BOZAR CAFE VICTOR jullie opnieuw een warm welkom. Kom gezellig binnen of neem plaats op ons terras om na te praten over een van onze tentoonstellingen of van een originele lunch te genieten.

  lees meer
  — gepubliceerd op