17

Met veel plezier laten we je weten dat de tentoonstellingen bij BOZAR weer de deuren hebben geopend!  

Je kan opnieuw een bezoek brengen aan de tentoonstellingen HOTEL BEETHOVEN, Danser Brut en Philippe Vandenberg. Molenbeek. De zinnenprikkelenede expo Facing Van Eyck. The Miracle of Detail opent voor het eerst de deuren! De tentoonstellingen zijn open van dinsdag tot en met zondag, van 10u tot 18u.

Gekochte tickets zijn nog steeds geldig voor een datum die jij zelf kiest, vanaf dinsdag 1 december 2020. 

Om jou en je omgeving te beschermen, worden de overheidsmaatregelen van social distancing ook bij ons toegepast. 

Groepsbezoeken zijn momenteel niet mogelijk, behalve voor kinderen tot 12 jaar (max.  9 kinderen + 1 volwassene, per groep). Ook de Rondleidingen in gebarentaal en Lunch Tours kunnen jammer genoeg niet georganiseerd worden. De virtuele rondleiding Guides on Screen biedt een mooi alternatief.


Wat betekent dat concreet voor jouw bezoek aan onze tentoonstellingen?

 • Als je nog geen ticket gekocht hebt, kan je dit vanaf 1 december op onze site doen. We streven zo veel mogelijk naar een online aankoop. Vind je je kortingstarief niet terug? Mail ons dan via tickets@bozar.be of bel ons op 025078200
 • Er zal gewerkt worden met tijdslots. Tussen 10 en 17 uur start er om het half uur telkens een nieuw tijdslot. Je zal dus online een ticket kunnen kopen voor een specifiek moment. Dit doen we omdat we maar een beperkt aantal bezoekers zullen kunnen ontvangen.
 • Je kan enkel je voorafbetaalde ticket ophalen bij BOZAR TICKETS. Betalingen ter plekke zijn niet toegelaten.

Meer concrete informatie over je bezoek aan BOZAR.


 • Een vakantie vol kunst

  Cultuur is vitaal voor ons welzijn, dat heeft deze periode meer dan ooit duidelijk gemaakt. De schoolvakantie is een uitgelezen moment om je lente te vullen met een dosis kunst dankzij onze tentoonstellingen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Yannick Sas

  Koninklijk bezoek voor Roger Raveel

  BOZAR viert het 100ste geboortejaar van de Belgische schilder Roger Raveel met een prestigieuze, grootschalige retrospectieve van zijn werk. De allereerste bezoeker was onze koninklijke buurman Koning Filip.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Open oproep voor residenties Iraans erfgoed

  Het Goethe-Institut en BOZAR organiseren een artistiek onderzoeksprogramma met residentie dat zich verdiept in de relatie tussen Iran en Europa. Dat programma past in het kader van het beheerprogramma voor cultureel erfgoed in Iran (HerMap Iran) en wordt gefinancierd door het directoraat-generaal Internationale Partnerschappen van de Europese Commissie.

  lees meer
  — gepubliceerd op