28

Met veel plezier laten we je weten dat de tentoonstellingen bij BOZAR weer de deuren hebben geopend!  

We hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan om alle lopende tentoonstellingen te kunnen verlengen tot 21 juli 2020, zodat iedereen nog de kans krijgt om oog in oog te staan met de topwerken van Keith Haringde poppen en verhalen van Mondo Cane en de ontwerpen van Vjenceslav Richter. Tegelijk opent de nieuwe tentoonstelling van de Belgische kunstenares Jacqueline Mesmaeker. De tentoonstellingen zijn open van dinsdag tot en met zondag, van 10u tot 18u.

Gekochte tickets zijn nog steeds geldig voor een datum die jij zelf kiest, vanaf dinsdag 19 mei 2020. 

Om jou en je omgeving te beschermen, worden de overheidsmaatregelen van social distancing ook bij ons toegepast. 

Groepsbezoeken zullen helaas niet meer mogelijk zijn. Ook de Lunch ToursWalk with Me rondleidingen, een Family Weekend en de Ontdekkingstochten kunnen jammer genoeg niet meer georganiseerd worden.


Wat betekent dat concreet voor jouw bezoek aan onze tentoonstellingen?
 • Als je eerder al een ticket kocht voor een van de tentoonstellingen, blijft je aankoop geldig voor een moment dat jij kiest, van 19 mei t.e.m. 21 juli 2020. Via dit formulier kan je je ticket inruilen voor een nieuw ticket. Indien er in deze nieuwe periode geen moment is dat je past, kan je ons altijd mailen via tickets@bozar.be of bel ons op 025078200
 • Als je nog geen ticket gekocht hebt, kan je dit vanaf 19 mei op onze site doen. We streven zo veel mogelijk naar een online aankoop. Vind je je kortingstarief niet terug? Mail ons dan via tickets@bozar.be of bel ons op 025078200
 • Er zal gewerkt worden met tijdslots. Tussen 10 en 17 uur start er om het half uur telkens een nieuw tijdslot. Je zal dus online een ticket kunnen kopen voor een specifiek moment. Dit doen we omdat we maar een beperkt aantal bezoekers zullen kunnen ontvangen.
 • Je kan enkel je voorafbetaalde ticket ophalen bij BOZAR TICKETS. Betalingen ter plekke zijn niet toegelaten.

Meer concrete informatie over je bezoek aan BOZAR vind je hier.


 • Casse-croûte: een culinaire BOZAR RESTAURANT ervaring aan jouw eettafel!

  Toen de COVID-19-crisis losbrak, maakte onze chef-kok Karen Torosyan zich de nieuwe realiteit eigen in no time. Op 24 maart lanceerde hij zijn nieuwe culinaire dienst, Casse-croûte. Nu de klassieke restaurantervaring geen optie meer is, besloot hij deze beleving naar jouw keuken te brengen. Je krijgt alle verwarmingsinstructies die je nodig hebt om de verschillende gerechten te serveren. Op die manier zal de chef jou en je tafelgenoten – zelfs vanop afstand – naar de essentie van zijn kookkunsten leiden. Met zijn uitgebreid assortiment van gerechten bezorgt chef Karen Torosyan jou toch de gehoopte culinaire ervaring.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Hoe ervaar jij de lockdown?

  Het staat al lang vast dat kunst bijdraagt tot ons welzijn, maar hoe zit dat in tijden van afzondering? Vul enkele vragen in en draag zo je steentje bij aan het Europese onderzoek naar de impact van kunst op de gezondheid tijdens de lockdown.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Oproep aan leerkrachten: Cantania

  Via het internationale project Cantania laat BOZAR leerkrachten en leerlingen proeven van de inspirerende kracht van zingen. Ben je op zoek naar een project dat de creativiteit, de concentratie, het langetermijngeheugen en de samenwerkingszin van kinderen aanscherpt? Schrijf je dan in voor Cantania!

  lees meer
  — gepubliceerd op