06

Met veel plezier laten we je weten dat de tentoonstellingen bij BOZAR weer de deuren hebben geopend!  

We hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan om alle lopende tentoonstellingen te kunnen verlengen tot 21 juli 2020, zodat iedereen nog de kans krijgt om oog in oog te staan met de topwerken van Keith Haringde poppen en verhalen van Mondo Cane en de ontwerpen van Vjenceslav Richter. Tegelijk opent de nieuwe tentoonstelling van de Belgische kunstenares Jacqueline Mesmaeker. De tentoonstellingen zijn open van dinsdag tot en met zondag, van 10u tot 18u.

Gekochte tickets zijn nog steeds geldig voor een datum die jij zelf kiest, vanaf dinsdag 19 mei 2020. 

Om jou en je omgeving te beschermen, worden de overheidsmaatregelen van social distancing ook bij ons toegepast. 

Groepsbezoeken zullen helaas niet meer mogelijk zijn. Ook de Lunch ToursWalk with Me rondleidingen, een Family Weekend en de Ontdekkingstochten kunnen jammer genoeg niet meer georganiseerd worden.


Wat betekent dat concreet voor jouw bezoek aan onze tentoonstellingen?
 • Als je eerder al een ticket kocht voor een van de tentoonstellingen, blijft je aankoop geldig voor een moment dat jij kiest, van 19 mei t.e.m. 21 juli 2020. Via dit formulier kan je je ticket inruilen voor een nieuw ticket. Indien er in deze nieuwe periode geen moment is dat je past, kan je ons altijd mailen via tickets@bozar.be of bel ons op 025078200
 • Als je nog geen ticket gekocht hebt, kan je dit vanaf 19 mei op onze site doen. We streven zo veel mogelijk naar een online aankoop. Vind je je kortingstarief niet terug? Mail ons dan via tickets@bozar.be of bel ons op 025078200
 • Er zal gewerkt worden met tijdslots. Tussen 10 en 17 uur start er om het half uur telkens een nieuw tijdslot. Je zal dus online een ticket kunnen kopen voor een specifiek moment. Dit doen we omdat we maar een beperkt aantal bezoekers zullen kunnen ontvangen.
 • Je kan enkel je voorafbetaalde ticket ophalen bij BOZAR TICKETS. Betalingen ter plekke zijn niet toegelaten.

Meer concrete informatie over je bezoek aan BOZAR.


 • Steun de culturele sector en geniet van uitzonderlijke voordelen

  Het voorjaar van 2020 luidde een moeilijke periode in voor heel wat sectoren, waaronder onze cultuursector. Het uitblijven van een beslissing van de overheid over de heropstart van de culturele activiteiten liet ook in onze communicatie rond de komende concerten bij BOZAR zijn sporen na. Zo belandde onze brochure voor het nieuwe muziekseizoen nog steeds niet in je brievenbus en kreeg je nog niet de kans je abonnement te kopen of te verlengen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Zomerstage voor kinderen

  Van 17 tot en met 21 augustus organiseren 5 culturele organisaties van de kunstberg een tweetalige zomerstage voor kinderen: Illustratie in al zijn vormen!. BELvue, BOZAR, Cinematek, het Coudenbergpaleis en Experience.Brussels slaan de handen in elkaar en laten jouw kinderen vijf dagen langen op zoek gaan naar de schatten van de kunstberg. Met illustratie als uitgangspunt leiden de 5 musea hen doorheen bekende of minder bekende architecturale pareltjes in het hart van de hoofdstad.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Frederik Vercruysse

  BOZAR CAFÉ VICTOR TERUG OPEN OP 25 JUNI

  Vanaf 25 juni heet ook BOZAR CAFE VICTOR jullie opnieuw een warm welkom. Kom gezellig binnen of neem plaats op ons terras om na te praten over een van onze tentoonstellingen of van een originele lunch te genieten.

  lees meer
  — gepubliceerd op