20

De expo rond de kunst en het activisme van de Amerikaanse kunstenaar is stevig op weg om onze meest succesvolle tentoonstelling ooit te worden. Om er voor te zorgen dat je deze historische expo niet hoeft te missen, gelden er buitengewone openingsuren van 18 t.e.m. 21 juli.

De tentoonstelling is dan uitzonderlijk ook te bezoeken op maandag, en houdt bovendien elke dag de deuren open tot 21u. De allerlaatste dag van de expo valt samen met de Nationale Feestdag op 21 juli. De jonge acrobaten van Circus Zonder Handen geven dan demonstraties parkour en street artist DEMA ONE legt de laatste hand aan zijn gigantische graffitimuur aan de Koningsstraat.


 • © Poppr

  Oproep tot het indienen van kandidaturen voor de functie van directeur-generaal / directrice-generaal van BOZAR (V/M/X)

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Een vakantie vol kunst

  Cultuur is vitaal voor ons welzijn, dat heeft deze periode meer dan ooit duidelijk gemaakt. De schoolvakantie is een uitgelezen moment om je lente te vullen met een dosis kunst dankzij onze tentoonstellingen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • © Yannick Sas

  Koninklijk bezoek voor Roger Raveel

  BOZAR viert het 100ste geboortejaar van de Belgische schilder Roger Raveel met een prestigieuze, grootschalige retrospectieve van zijn werk. De allereerste bezoeker was onze koninklijke buurman Koning Filip.

  lees meer
  — gepubliceerd op