30

 

Op 26 september, 1 en 10 oktober 2020 organiseert Music Fund, een Belgische organisatie die muziekscholen en sociaal-artistieke projecten ondersteunt, samen met BOZAR een grote inzamelactie. We zijn op zoek naar blaasinstrumenten die zullen verdeeld worden onder fanfares en muziekscholen met wie Music Fund samenwerkt in de Democratische Republiek Congo en in Haïti.

Music Fund is intussen al bijna 8 jaar actief in de Democratische Republiek Congo en in Haïti. Via de inzameling, die in BOZAR doorgaat, wil de organisatie inspelen op de groeiende vraag naar  blaasinstrumenten die ze krijgt van haar projectpartners: l’Espace Masolo (Kinshasa, DRC) en Cemuchca (Cap-Haïtien, Haïti). Die beschikken allebei over getalenteerde herstellers die met de hulp van Music Fund zijn opgeleid: Lyve Mando Mengi (Kinshasa), en Hérold Jean-Pierre (Port-au-Prince). De ingezamelde instrumenten gaan voor nazicht naar hun werkplaatsen en worden daarna geschonken aan de fanfares van l’Espace Masolo en Cemuchca.

Geïnteresseerden kunnen tussen 12 en 18u in BOZAR kennismaken met het team van Music Fund. De inzameling gebeurt op het Baron Hortaplein, bij de bar, en (gulle) schenkers worden gevraagd hun gegevens aan Music Fund door te geven. Het team zal je met veel plezier uitgebreide informatie geven over de projecten waarvoor de ingezamelde instrumenten bedoeld zijn en over de andere projecten die Music Fund ondersteunt. 


 • Alle evenementen geannuleerd t.e.m. 19.11

  Omwille van de veiligheidsmaatregelen die de Minister-President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest opgelegd heeft rond het coronavirus (Covid-19), kunnen alle evenementen van 26 oktober tot en met 19 november bij BOZAR helaas niet doorgaan.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Casse-croûte is terug!

  Ondanks de sluiting van de restaurantzaal, kan je dankzij onze ‘Casse-Croûte’-formule blijven genieten van de creaties van onze chef. Plaats je bestelling, haal je door onze chef bereide gerecht af en … aan tafel! Raadpleeg hier de menukaart. Een bestelling plaatsen kan per e-mail naar karen.torosyan@bozarrestaurant.be of telefonisch op de nummers 02/274 15 64 of 0496 700 527. Afhalen kan uitsluitend op afspraak in de restaurantboetiek, Baron Hortastraat 3. Betalen kan via Bancontact of Payconiq. Eet smakelijk!

  — gepubliceerd op
 • © Gaetan Miclotte

  Café Victor en BOZAR Restaurant sluiten hun deuren

  Naar aanleiding van de beslissingen van de federale regering rond Covid-19, sluiten ook Café Victor en ons restaurant een maand de deuren. We hopen dat de situatie snel beter wordt en we jullie weer kunnen ontvangen voor een koffie, een ontspannende lunch of een heerlijk driegangenmenu. Al moet je de kookkunsten van chef Karen Torosyan niet helemaal missen, want BOZAR restaurant start opnieuw met een take-away formule. Meer informatie volgt snel.

  lees meer
  — gepubliceerd op