25

We kunnen klasgroepen opnieuw met open armen verwelkomen bij BOZAR! Ontdek ons herziene programma op maat van het kleuter-, basis-, secundair of hoger onderwijs en de kunstacademies en verenigingen.

Wij vinden dat cultuur onmisbaar is in een educatief programma. Daarom hebben we een gloednieuwe onlineformule uitgewerkt waarmee onze tentoonstellingen vanop afstand te ontdekken zijn. Uiteraard hopen we jullie ook in levenden lijve terug te zien voor tentoonstellingen, concerten of theatervoorstellingen!

Vergeet niet om je activiteiten voldoende op voorhand te reserveren. De capaciteit is momenteel immers beperkt.

Raadpleeg ook onze tips en richtlijnen zodat het bezoek met je klasgroep in de best mogelijke omstandigheden kan verlopen.

1. Vergeet je mondmasker niet
Het dragen van een mondmasker is verplicht in het hele gebouw, voor alle bezoekers en leerlingen vanaf 12 jaar.

2. Kom op tijd
We openen onze deuren al 1 uur voor de aanvang van de concerten of theatervoorstellingen. Zo kan je rustig en op veilige afstand van andere bezoekers je plaatsje opzoeken.

3. Geen vestiaires
De vestiaires zijn gesloten. Je kan je jas, zak of paraplu uitzonderlijk mee de zaal innemen.

4. Social distancing
We willen je vragen 1,5 m afstand te bewaren tussen elke bezoekersbubbel.

5. Toestemming voor schooluitstappen
De Vlaamse Gemeenschap laat onder fase geel schooluitstappen toe in het kleuter- en basisonderwijs. Uitstappen worden opgeschort in fase geel en oranje in het secundair en volwassenenonderwijs. Uitzondering hierop zijn observatieactiviteiten en praktijklessen op verplaatsing in functie van de opleiding. Meer informatie

Heb je nog vragen over een bezoek met je klasgroep aan onze tentoonstellingen? Raadpleeg onze FAQ of neem contact met ons op via groups@bozar.be.

 


 • Casse-croûte is terug!

  Ondanks de sluiting van de restaurantzaal, kan je dankzij onze ‘Casse-Croûte’-formule blijven genieten van de creaties van onze chef. Plaats je bestelling, haal je door onze chef bereide gerecht af en … aan tafel! Raadpleeg hier de menukaart. Een bestelling plaatsen kan per e-mail naar karen.torosyan@bozarrestaurant.be of telefonisch op de nummers 02/274 15 64 of 0496 700 527. Afhalen kan uitsluitend op afspraak in de restaurantboetiek, Baron Hortastraat 3. Betalen kan via Bancontact of Payconiq. Eet smakelijk!

  — gepubliceerd op
 • © Gaetan Miclotte

  Café Victor en BOZAR Restaurant sluiten hun deuren

  Naar aanleiding van de beslissingen van de federale regering rond Covid-19, sluiten ook Café Victor en ons restaurant een maand de deuren. We hopen dat de situatie snel beter wordt en we jullie weer kunnen ontvangen voor een koffie, een ontspannende lunch of een heerlijk driegangenmenu. Al moet je de kookkunsten van chef Karen Torosyan niet helemaal missen, want BOZAR restaurant start opnieuw met een take-away formule. Meer informatie volgt snel.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Géoïde, Sill frame 0’33», 2019 par BAUKUNST- Nawri Khamallah.

  BAUKUNST te zien in Parijs

  Na een passage dit jaar bij BOZAR reist BAUKUNST met de tentoonstelling Performance & Performativity door naar de Parijse Solo Galerie. Van 16 oktober tot 17 december schetsen de tentoongestelde stukken er een heterogeen beeld van de recente projecten en brengen ze tegelijkertijd de kleurrijke samenwerkingen van de afgelopen jaren voor het voetlicht. Videobeelden, maquettes en foto’s plaatsen de productie en identiteit van BAUKUNST, waar kunst en wetenschap samenvloeien, in de schijnwerper.

  lees meer
  — gepubliceerd op