27

Als gevolg van de laatste veiligheidsmaatregelen, kunnen alle evenementen van 26 oktober tot en met 31 december bij BOZAR helaas niet doorgaan.

Wat gebeurt er met mijn reservatie als een activiteit geannuleerd of uitgesteld wordt?

Voor een schoolbezoek neemt ons team per e-mail contact met je op om je meer informatie te geven over hoe je reservatie terugbetaald of uitgesteld kan worden. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via groups@bozar.be.

Kan ik nog steeds activiteiten boeken die gepland zijn voor 2021?

Onze educatieve activiteiten die gepland zijn vanaf januari 2021, staan nog steeds op de planning en kunnen worden geboekt. Ontdek ons herziene programma op maat van het kleuter-, basis-, secundair of hoger onderwijs en de kunstacademies en verenigingen.

De activiteiten worden georganiseerd met een strikt gezondheidsprotocol om een veilig bezoek te garanderen.

In geval van een annulatie als gevolg van uitgebreide veiligheidsmaatregelen voor cultuur of onderwijs, worden jullie uiteraard geïnformeerd en vergoed indien nodig. 

Wil je op afstand culturele activiteiten met je leerlingen delen?

Wij vinden dat cultuur onmisbaar is in een educatief programma. Daarom hebben we de online formule “Guides on screen” uitgewerkt waarmee onze tentoonstellingen vanop afstand te ontdekken zijn.

Ook ons online magazine "Radar" biedt je veel content op afstand: virtuele rondleidingen door tentoonstellingen, concerten, filmselecties en nog veel meer!

Heb je nog vragen over je groepsbezoek? Neem dan contact met ons op via groups@bozar.be.


 • Het monumentale orgel van de Grote Zaal Henry Le Bœuf © Dirty Monitor

  Brand in het Paleis voor Schone Kunsten

  We willen iedereen bedanken voor de overweldigende, emotionele berichten die we na de gruwelijke gebeurtenissen van gisteren hebben ontvangen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer we jullie steun tijdens deze traumatische dagen waarderen, hoe het ons hoop geeft voor de toekomst, en hoe het onze vastberadenheid opbouwt om dit te overwinnen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Design by Decay, Decay by Design / Andrea Ling (CA) Credit: tom mesic

  Neem deel aan de STARTS Prize 2021

  De prestigieuze STARTS Prize lanceerde recent een nieuwe oproep in het kader van de wedstrijd van 2021. Inzendingen moeten voor 3 maart 2021 worden ingediend. BOZAR wijdt dit najaar een tentoonstelling aan de winnaars.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Geniet nog langer van je MuseumPassMusées abonnement!

  Alle abonnementen van de MuseumPassMusées werden vanaf 1 november op pauze gezet. Daardoor verlies je dus geen dag van je abonnement, dat terug geactiveerd wordt van zodra je de museumpas weer gebruikt.

  lees meer
  — gepubliceerd op