28

Elk jaar belonen de visit.brussels Awards het beste in cultuur en toerisme. Uit 57 genomineerde projecten koos het publiek drie finalisten per categorie, waaruit een professionele jury de uiteindelijke winnaars selecteerde op basis van criteria als toeristische impact, internationale uitstraling, originaliteit, duurzaamheid en toegankelijkheid.

Tijdens de online-prijsuitreiking won Nuits sonores & European Lab de award voor Best Evening Experience 2019, als beloning voor het bijdragen tot de rijkdom van het Brusselse nachtleven. We willen ons team, onze partners, muzikanten en publiek feliciteren met deze bekroonde editie! Je kan hier de online-prijsuitreiking bekijken:
 


 • Het monumentale orgel van de Grote Zaal Henry Le Bœuf © Dirty Monitor

  Brand in het Paleis voor Schone Kunsten

  We willen iedereen bedanken voor de overweldigende, emotionele berichten die we na de gruwelijke gebeurtenissen van gisteren hebben ontvangen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer we jullie steun tijdens deze traumatische dagen waarderen, hoe het ons hoop geeft voor de toekomst, en hoe het onze vastberadenheid opbouwt om dit te overwinnen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Design by Decay, Decay by Design / Andrea Ling (CA) Credit: tom mesic

  Neem deel aan de STARTS Prize 2021

  De prestigieuze STARTS Prize lanceerde recent een nieuwe oproep in het kader van de wedstrijd van 2021. Inzendingen moeten voor 3 maart 2021 worden ingediend. BOZAR wijdt dit najaar een tentoonstelling aan de winnaars.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Geniet nog langer van je MuseumPassMusées abonnement!

  Alle abonnementen van de MuseumPassMusées werden vanaf 1 november op pauze gezet. Daardoor verlies je dus geen dag van je abonnement, dat terug geactiveerd wordt van zodra je de museumpas weer gebruikt.

  lees meer
  — gepubliceerd op