04

De antwoorden op deze veelgestelde vragen (FAQ's) sommen de algemene voorwaarden op die van toepassing zijn op de BOZAR FRIENDS-formule.

BOZAR FRIENDS, wat houdt dat in? Waar kan ik terecht voor informatie?
De BOZAR FRIENDS zijn de ‘vrienden’ van het Paleis voor Schone Kunsten. Als lid van de BOZAR-gemeenschap steun je de artistieke projecten van de instelling. De kaart is strikt persoonlijk en mag niet aan anderen worden doorgegeven. Alleen jijzelf krijgt dus met de kaart een bevoorrechte toegang tot het Paleis, en kunt deelnemen aan exclusieve activiteiten of profiteren van een brede waaier aan uiteenlopende voordelen. Je krijgt 10 % korting op alle concerttickets van BOZAR MUSIC en geniet een voordeeltarief op andere evenementen van BOZAR (EXPO, DANCE, CINEMA, THEATRE, LITERATURE, AGORA). Voor PARTNER EVENTS – voorstellingen georganiseerd door derden – wordt geen korting toegekend. 

Hoeveel tickets kan ik met mijn kaart kopen? 
Tickets voor zo veel evenementen als je wil, zolang ze voor jezelf bestemd zijn, en dat gedurende de hele geldigheidsperiode van je kaart. De korting van 10% is alleen geldig op je personele ticket.

Hoe blijf ik op de hoogte van het BOZAR FRIENDS-aanbod?
Als BOZAR FRIENDS heb je recht op heel wat exclusieve voordelen. Informatie over nieuwe aanbiedingen, voordelen of bijzondere uitnodigingen voor vernissages, ontmoetingen of open repetities belandt tijdig in je mailbox. Ontvang je onze nieuwsbrieven niet? Stuur dan zeker een mailtje naar friends@bozar.be.

Hoe word ik BOZAR FRIENDS?

De BOZAR FRIENDS-formule wordt momenteel herzien en is bijgevolg tijdelijk niet beschikbaar. Neem voor vragen of opmerkingen contact met ons op via friends@bozar.be. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn BOZAR FRIENDS-kaart? Is de kaart meteen geldig? 
Je kunt jouw BOZAR FRIENDS-kaart afhalen aan het loket (BOZAR TICKETS). De BOZAR FRIENDS-kaart is meteen na aankoop geldig. De kaart geeft enkel recht op voordelen voor evenementen die plaatsvinden binnen de geldigheidsduur van de kaart.

Als je jouw BOZAR FRIENDS-kaart online bestelt, word je lid bij betaling, zelfs als je jouw fysieke kaart nog niet hebt opgehaald bij de box office. Je kan dan rechtstreeks genieten van een korting van 10% op onze tickets met behulp van de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt bij het bestellen van jouw BOZAR FRIENDS-kaart.

De museumpass die wordt aangeboden met de FRIENDS-kaart moet opgehaald worden bij de box office. Om te activeren, moet je jouw kaart registreren op de museumpas-website. Voor meer informatie over de museumpass, kan je ook hun veelgestelde vragen raadplegen.

Moet ik mijn BOZAR FRIENDS-kaart altijd op zak hebben?
Om te kunnen profiteren van de BOZAR FRIENDS-voordelen, moet je de lidkaart kunnen voorleggen. Aangezien de kaart strikt persoonlijk is en niet kan worden doorgegeven, kan je in geen geval gebruikmaken van de lidkaart van een andere BOZAR FRIENDS of jouw kaart aan een derde uitlenen. Het Paleis voor Schone Kunsten behoudt zich het recht voor je identiteit te controleren.

Wat moet ik doen in geval van verlies of diefstal van mijn BOZAR FRIENDS-kaart?
Bij verlies of diefstal van je kaart breng je het Paleis voor Schone Kunsten hiervan onmiddellijk op de hoogte, per e-mail naar friends@bozar.be, of telefonisch via het nummer +32 2 507 82 00. Het Paleis voor Schone Kunsten stuurt je vervolgens zo snel mogelijk een nieuwe kaart op. Hier zijn echter wel administratieve kosten aan verbonden (€ 5).

Hoelang is de BOZAR FRIENDS-kaart geldig? Hoe kan ik mijn lidmaatschap vernieuwen? 
De BOZAR FRIENDS-kaart is één jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Je kan je lidmaatschap vernieuwen via www.bozar.be/friends of bij BOZAR TICKETS.

Kan ik met de BOZAR FRIENDS-kaart tickets kopen via internet? 
Jazeker. Je kunt je tickets online kopen.

Kan ik mijn BOZAR FRIENDS-lidmaatschap opzeggen?
Dat kan, maar de kaart wordt in geen geval terugbetaald. Het lidmaatschap wordt niet stilzwijgend verlengd.

Wie heeft recht op de BOZAR FRIENDS-voordeeltarieven?
Iedereen die een BOZAR FRIENDS-kaart koopt, heeft onmiddellijk recht op de verschillende voordelen, en dat zolang de kaart geldig is. De BOZAR FRIENDS-voordelen gelden enkel voor evenementen die plaatsvinden binnen de geldigheidsduur van de kaart. 

Kan ik de BOZAR FRIENDS-kortingen combineren met andere BOZAR-kortingen?
De BOZAR FRIENDS korting is niet cumuleerbaar met andere BOZAR kortingen. De BOZAR FRIENDS-kaart is strikt persoonlijk en kan niet worden doorgegeven. Je kunt bijgevolg slechts één ticket kopen per voorstelling. Als je al over een concertticket beschikt via een abonnement, is het niet mogelijk de BOZAR FRIENDS-voordelen in te roepen voor de aankoop van een apart ticket voor hetzelfde concert.

Kan een BOZAR FRIENDS-kaart worden ingetrokken? 
Het Paleis voor Schone Kunsten behoudt zich het recht voor je BOZAR FRIENDS-kaart te blokkeren of in te trekken indien het vermoeden rijst dat de door jou verstrekte informatie onnauwkeurig, onvolledig of niet langer van toepassing is. (Voor meer informatie, zie privacy disclaimer.)