12

Je weet al welke concerten je wil horen en je wil de voordeligste voorwaarden? Dan zijn onze abonnementen de ideale formule !

Kies je voor een volledig of voor een gedeeltelijk abonnement, dan krijg je volgende voordelen:

  • Een reeks concerten die met zorg zijn geselecteerd door onze muziekprogrammatoren: soms bekende artiesten, soms een ontdekking, altijd van de hoogste kwaliteit!
  • Een korting van 15% op de prijs van een los ticket voor een volledig abonnement en 10% voor een gedeeltelijk abonnement, ook voor de plaatsen in rang 1.
  • Een exclusieve uitnodiging voor de seizoensvoorstelling voor abonnees met de voorstelling van het nieuwe seizoen en een gratis evenement.
  • De mogelijkheid om twee concerten uit een abonnement of gedeeltelijk abonnement, dat uit minstens 6 concerten bestaat, om te wisselen voor een tegoedbon ter waarde van het omgeruilde ticket. Deze bon is 1 jaar geldig. Een administratieve kost van € 5 per omgeruild ticket wordt aangerekend
  • De mogelijkheid om een concert uit een abonnement of gedeeltelijk abonnement, dat uit minstens 4 concerten bestaat, om te wisselen voor een tegoedbon ter waarde van het omgeruilde ticket. Deze bon is 1 jaar geldig. Een administratieve kost van € 5 wordt aangerekend.

Als een concert deel uitmaakt van 2 abonnementen gekocht door dezelfde klant, heeft hij het recht om zonder kosten om te ruilen. 

www.bozar.be/subscriptions1920

 

RESERVATIe en INFORMATIe

Onlineoverzicht van de abonnementen '19 — '20
Je kan je ticket ook printen (print at home) zodat je geen verzendingskosten hoeft te betalen of aan te schuiven in BOZAR TICKETS.

Ter plaatse, BOZAR TICKETS
Ravensteinstraat 16 – 1000 Brussel

Van dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 18:00 (aangepaste uren in juli en augustus) en één uur voor elke voorstelling (enkel voor de verkoop van tickets voor het evenement van die avond). 

Via mail, naar tickets@bozar.be. Reserveringskosten: € 3 per bestelling. Bestelbon

Per brief, reserveringskosten: € 3 per bestelling.

Telefonisch, +32 (0)2 507 82 00
Van dinsdag tot vrijdag van 11:00 tot 19:00 en op zaterdag van 13:00 tot 19:00 (aangepast uurrooster in juli en augustus). Reserveringskosten: € 3 per bestelling

Nog vragen? Neem contact op met tickets@bozar.be

* Het is mogelijk om 1 concert (abonnement van min. 4 concerten) of 2 concerten (abonnement van min. 6 concerten) om te ruilen, mits de betaling van € 5 administratiekosten per omgeruild ticket. Je ontvangt dan een tegoedbon ter waarde van het omgeruilde ticket (6 maanden geldig). Als een concert deel uitmaakt van 2 abonnementen gekocht door dezelfde klant, heeft hij het recht om zonder kosten om te ruilen.