16

#TogetherBOZAR

Een wereldwijde gezondheidscrisis, een sector in lockdown, een vernietigende dakbrand. We hoeven er geen doekjes om te winden: het zijn harde tijden.

Jullie financiële steun en de overweldigende berichten vol warmte en sympathie maken het verschil. We zijn iedereen die deel uitmaakt van #TogetherBOZAR en de familie die zich heeft gevormd rond BOZAR in deze moeilijke omstandigheden ongelooflijk dankbaar.

Na de hevige brand van 18 januari, die een volledig tentoonstellingscircuit vernielde en ernstige schade toebracht en onze iconische concertzaal en het orgel, beloofden we jullie dat we de deuren niet zouden sluiten. En we zijn die belofte nagekomen. We beloofden dat we de schade aan onze architecturale parel zouden herstellen, en daaraan zijn we hard aan het werk. Maar het komt er ook op aan om dat gebouw te vullen met kunst en cultuur.

De zware financiële druk, door zowel de pandemie als de brand, vormt een ernstige bedreiging voor ons artistieke werking en ambities. Jullie schenkingen stellen ons in staat om door te gaan met het organiseren van diverse artistieke projecten die uitdagen, prikkelen, troosten en verkennen. Om onze missie als essentieel multidisciplinair cultuurhuis voor ieder van jullie te blijven nastreven.

 

Hoe kan ik een donatie doen?

 

Ik doe een donatie via het online donatie-formulier.

 

Ik kocht een ticket voor een geannuleerd evenement of ik heb een BOZAR Krediet en wens het bedrag te schenken aan BOZAR.
Je kan…

  • Vul het digitaal donatieformulier in.
  • een mail sturen naar tickets@bozar.be, met vermelding van 'TogetherBOZAR', je naam en familienaam en het bedrag dat je wenst te doneren.
  • Contacteer BOZAR Tickets via telefoon (02 507 82 00 di-vr van 10-17u). 
  • Opmerking: als je krediet lager is dan 40 euro, dan kan je dat fiscaal optimaliseren door een extra donatie toe te voegen aan je krediet.

 

Ik koop een ticket voor een BOZAR evenement en ik voeg een extra bedrag toe als donatie.

 

Ik schrijf mij in voor een gratis online evenement van BOZAR via FB, Youtube, Zoom… en wens vrijwillig een bijdrage te doen.

Je vult hiervoor het online donatie-formulier.

 

Ik schrijf een bedrag over op het rekeningnummer:
BE66 2100 0848 6643 met vermelding ‘TogetherBOZAR’.

 

Ik wil een persoonlijk donatie-traject opzetten in mijn naam of in naam van mijn bedrijf.

Neem dan contact op met togetherbozar@bozar.be 

 

Ik steun #TogetherBOZAR en start mijn eigen campagne op en mobiliseer kennissen, collega’s, vrienden en familie.

 

CONTACT: tickets@bozar.be

 

In onze FAQ vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen in verband met de donatiecampagne #TogetherBOZAR.