16

U bent onze toekomst!

Een verzekerde toekomst voor het veelomvattende cultuurproject van het Paleis voor Schone Kunsten? Voortaan kunt ook u hiertoe uw steentje bijdragen via een schenking of legaat.

Zo kan u in volle gemoedsrust toetreden tot de galerij van mecenassen die, sinds Henry Le Boeuf op kop, die al generaties lang het Paleis voor Schone Kunsten vooruithelpen. De unieke nationale en internationale uitstraling van het Paleis danken we grotendeels aan milde schenkers. Het behoud van die status hebben onze kinderen en kleinkinderen misschien straks wel aan u te danken. Het duolegaat lijkt ons de geknipte formule: u ondersteunt duurzaam de werking van het Paleis én uw erfgenamen betalen geen successierechten. Voor schenkingen van meer dan 40 euro ontvangt u ook een fiscaal attest. Alle schenkers en erflaters krijgen bovendien een meer dan verdiende vermelding in een bijzondere publicatie. De bestemming van uw gift bepaalt u zelf: het gebouw van Victor Horta, het artistieke programma of de pedagogische projecten. Zo schrijft u mee aan het verhaal van onze toekomst.

Vraag vandaag nog het informatiepakket aan en maak een afspraak. Generaties verbinden, daar praten we graag over. Nu al een schenking doen kan op het rekeningnummer BE26 6790 0011 9329 (met vermelding van ‘schenking’, gevolgd door de bestemming die u verkiest).

 

Met oprechte dank

Muriel Vanderick
muriel.vanderick@bozar.be

BOZAR – Paleis voor Schone Kunsten, Brussel
23 Ravensteinstraat, 1000 Brussel