21

Partnerships tussen de bedrijfswereld en het Paleis voor Schone Kunsten gaan terug tot in 1928 toen het Paleis werd opgetrokken. Adolphe Max, de toenmalig burgemeester van Brussel, en Henry Le Bœuf, bankier en hartstochtelijk muziekliefhebber, stonden mee aan de wieg van deze parel die het leven zag dankzij de creatieve geest van architect Victor Horta. 

Anno 2017 strekt het Paleis zich uit over 33.000 m2 oppervlakte waar meer dan tien activiteiten per dag worden georganiseerd waar dan een miljoen bezoekers per jaar naartoe komen. Tot vandaag blijft de steun van de bedrijfswereld van onschatbare waarde, niet alleen voor de uitvoering van onze artistieke programmatie en voor het behoud en onderhoud van dit Belgisch patrimonium, maar ook voor de verdere ontwikkeling van BOZAR op het gebied van infrastructuur van het gebouw en de kruisbestuiving tussen kunst en wetenschap.

 


 

Als partner van BOZAR krijg u de kans om dit internationale, culturele, maatschappelijke en innoverende project te ondersteunen. In ruil daarvoor ontvangt u tal van exclusieve voordelen.

Benieuwd naar wat BOZAR u te bieden heeft? 

Neem contact op met ons
corp@bozar.be  | +32 (0)2 507 84 45.