16

Bestellen kan voorlopig enkel via telefonische bestelling. INFO

Gezien de indeling van de zaal Henry Le Boeuf nog niet definitief is, kunnen we tot heden enkel via bestelling werken. U koopt op deze manier een krediet voor de waarde van het gekozen abonnement. U ontvangt hiervoor een bevestiging van BOZAR per mail.

Eens de zaalverdeling van Henry Le Boeuf definitief is, worden de tickets voor het abonnement verzonden. Als u reeds abonnee bij ons was, behouden we de plaatsen van vorig seizoen voor zover dit mogelijk is omwille van de veiligheid. Is dit niet het geval , dan behouden we voor u ‘gelijkwaardige’ plaatsen in dezelfde categorie.

We bezitten de nodige flexibiliteit om rekening te houden met elke eventuele wijziging. Vindt er één van de concerten van uw abonnement niet plaats?  Maakt u zich dan geen zorgen, want u kan dan naar keuze een andere uitvoering van het Belgian National Orchestra bijwonen. Indien er geen concert meer plaats vindt, dan betalen we dit ticket (deel van het abonnement) terug of u kunt het bedrag gebruiken voor de aankoop van een abonnement bij het volgende seizoen.