05

Met veel trots stellen we ons seizoen ‘20-‘21 voor. Tijdens dit nieuwe muzikale jaar diepen we de band tussen ‘kunst en welzijn’ uit. Ervaren we de zalvende kracht van muziek en kunst immers niet des te sterker in moeilijke tijden? Prikkelen ze op zo'n momenten niet onze openheid voor nieuwe mogelijkheden? 

Hoewel we het seizoen nu al aankondigen, kunnen we nog niet met 100 % zekerheid zeggen of alle concerten effectief zullen doorgaan. Bovendien is het ook nog afwachten – als de concerten doorgaan –  hoeveel publiek we mogen verwelkomen, hoe het verloop van de concerten zal zijn en hoe het zaalplan er zal uitzien. We nodigen je dan ook uit om regelmatig onze website te checken, waar je steeds de meest actuele informatie kan vinden. Neem nu alvast je tijd, ontdek ons nieuw programma en begin almaar vast te dromen van ontroerende en prachtige liveklanken in het Paleis.

BOZAR vindt de gezondheid van zijn publiek en personeel bijzonder belangrijk, en wil dan ook geen enkele risico nemen. We volgen de veiligheidsmaatregelen rigoureus op en blijven in nauw overleg met het kabinet van de eerste minister. We missen jullie fysieke aanwezigheid enorm en hopen jullie snel terug in het Paleis te mogen verwelkomen.