Abonnementen en First Arrivals ‘24-‘25 online

Kies voor volgend seizoen uit vijf abonnementen met muziek van het hoogste niveau. Profiteer van 25% korting en verzeker je van de beste plaatsen. Ook de eerste namen jazz, global en electronic music zijn bekend onder de titel ‘First Arrivals’!

Deze maand bij Bozar

Klarafestival

Klarafestival is de jaarlijkse afspraak met muzikale toppers! Geniet twee weken van tot de verbeelding sprekende solisten en orkesten die klassieke meesterwerken, jazz en hedendaagse creaties in Bozar laten weerklinken. 8 → 24 Maa.'24

Seizoen '23-'24

Bezoek & leer

Op zoek naar prikkelende activiteiten voor jong, oud, alleen of net in groep? Ontdek ons ruime aanbod aan bezoek- en leermogelijkheden.

Mahlers orkestratie

Gepubliceerd op

Mahlers orkestratie

Niet één maar twee orkesten voor Mahler 6

- By Pieter Bogaert

Wie is Chantal Akerman?
A black and white headshot of Chantal Akerman, who has one hand in her neck and stares straight into the camera, half-smiling.

Gepubliceerd op

Wie is Chantal Akerman?

Ze was een van de meest onverschrokken filmmakers van haar generatie. Door een hele reeks evenementen in Brussel belandt ze nu opnieuw in de schijnwerpers.

De Mattheuspassie gaat over ons

Gepubliceerd op

De Mattheuspassie gaat over ons

In Bozar hoor je twee totaal verschillende Mattheuspassies op 1 week tijd

- By Klaas Coulembier

The future is brighter together

Dankzij jou blijven we grote artistieke projecten organiseren die stimuleren, prikkelen en troosten.

Henry le Boeuf hall

Jouw evenement in Bozar

We rollen de rode loper uit voor jou en je gasten. Huur een zaal of woon samen met je business partners een tentoonstelling of concert bij.

Word lid van de Bozar-familie

Deel je onze missie en waarden? Door lid of partner te worden, breng je ons artistiek en cultureel project tot leven.

Over Bozar

Christophe Slagmuylder: “Ik zie Bozar als een organisme dat in- en uitademt, als een levendige ruimte voor de levende kunsten. Kunstenaars zijn onze voornaamste inspiratiebron. Ze geven zuurstof die zich binnen en buiten onze muren laat voelen. Bozar legt allerlei verbindingen: tussen de kunsten, tussen repertoires en creatie, tussen ratio, zintuigen en verbeelding, en – bovenal – tussen mensen. Dit kunstenhuis gaat op zoek naar ervaringen die lang bijblijven. Door schoonheid, kritische zin en meerstemmigheid te omarmen, ontsluit Bozar de visionaire kracht van de kunsten. Hoe dragen artistieke visies bij aan een duurzame toekomst?”