Visit & Learn

Groepen

In groep naar Bozar komen, dat betekent profiteren van verlaagde tarieven en speciale aanbiedingen voor tentoonstellingen, concerten en andere voorstellingen.

Op deze pagina vind je alle informatie terug wanneer je een groepsbezoek zonder gids wil reserveren. Bekijk zeker ook ons (groeps-)aanbod voor kinderen en tieners, scholen, en onze rondleidingen.

Organiseer je een bezoek met een vereniging of een kwetsbare groep? Dankzij onze partnerschappen met Artikel 27, Vrijuit en Paspartoe kan je profiteren van interessante kortingen.

Naar een tentoonstelling, concert of een andere activiteit in groep? Je vindt alle groepstarieven van Bozar terug op de ticketspagina.

Ook zijn er speciale tarieven voor onderwijs, kwetsbare doelgroepen en verenigingen, en rondleidingen voor doven en slechthorenden. Als het voorgestelde tarief een drempel is om naar Bozar te komen, twijfel er niet aan ons te contacteren, dan bekijken we graag samen de mogelijkheden. Gelieve een mail te sturen naar groups@bozar.be.

Een groepsbezoek aan een tentoonstelling boek je minstens drie weken op voorhand. Alle andere activiteiten zoals concerten en theatervoorstellingen reserveer je wanneer je wil. Let wel, concerten raken vaak snel uitverkocht en boek je dus beter een tijdje op voorhand. 

Groepsreservaties

Meer info over Rondleidingen

Contacteer ons via groups@bozar.be, of telefonisch van maandag tot vrijdag, van 14u tot 17u op het nummer +32 2 507 83 36

FAQ voor groepen zonder gids

De tickets worden gereserveerd bij de reservatie van de groep, op dezelfde dag betaal je de tickets via ons callcenter met je kredietkaart (Visa, Mastercard of American Express). Je ontvangt je tickets via e-mail. Druk de e-tickets thuis af of sla ze op je smartphone op. Gelieve jouw klantennummer en het reservatienummer bij de hand te houden als je ons contacteert. 

Callcenter: +32 2 507 82 00. Van dinsdag tot vrijdag van 11:00 tot 17:00

Om het comfort en de veiligheid van de bezoekers te garanderen beperken we het aantal groepen in de tentoonstellingen. 

Momenteel worden er geen externe gidsen toegelaten omwille van de strikte veiligheidsmaatregelen. Ons gidsenteam ontvangt alle laatste updates in verband met deze maatregelen.
Een inleiding vóór het betreden van de expo zalen is wel mogelijk. 
Gelieve het aangegeven maximum aantal personen per zaal te respecteren.

Vermeld bij je reservatie de vraag om assistentie: wij voorzien alvast medewerkers voor de begeleiding in de lift. Er zijn wandelstokken met zitje ter beschikking aan de ingang van de tentoonstellingen. Bekijk op deze pagina alles over toegankelijkheid.

Je moet bij Bozar Restaurant of Bozar Café Victor zijn als je nog even of uitgebreid wil nagenieten. 

Bozar beschikt niet over een restaurant waar grote groepen terechtkunnen. Wij bevelen de volgende zaken aan in de buurt waar je kunt picknicken of een hapje eten: 

Cafetaria BIP – Brussel Info Plein 
Capaciteit: 110 personen 
Van 10:00 tot 18:00 
Reservatie via: bipforrent@bip.irisnet.be 
Koningsstraat 2-4, 1000 Brussel 

Je vindt alle informatie terug op de bereikbaarheid pagina.

Henry le Boeuf hall

Zoek je leuke ideeën om Bozar te bezoeken met je bedrijf of collega’s?