Pali Pali

‘Bozar Rooftop’

Nu →
29 Sept.'24

Duik in een muzikaal universum en een verrassende artistieke installatie op het dak van het Paleis! Bozar nodigt je uit om met een drankje in de hand uit te kijken over de skyline van de hoofdstad.
Voor Bozar ontwierp het architectenbureau Traumnovelle een decor dat de vlaggen van het instituut vervangt door speciaal geweven creaties die onze manier van samenleven in vraag stelt. Door gebruik te maken van reflecterend materiaal ondermijnen ze het traditionele beeld van vlaggen en transformeren ze het dak in een cultureel toevluchtsoord. ​​​​


​​​​​​​Feestelijke woensdagen: Ontdek unieke optredens, openlucht filmvertoningen en levendige afterworks in een gezellige en fascinerende sfeer. 

Electro donderdagen: Duik in het grensverleggende muzikale universum van Lost In Garden en VER2US.   

Hip-Hop vrijdagen: De laatste dag van de werkweek staat in het teken van urban muziek met 21AM en K4. 

Eclectische zaterdagen: Ontdek een rijke en diverse wereld van geluid gepresenteerd door Meta Collectif, Radio Micro Waves, Speak Easy, Orfeo, ... en veel andere! 

Chill zondagen: Geniet van een ontspannen en rustgevende ambiance met yogasessies, gezellige brunches en akoestische openluchtconcerten. 

Praktisch

Location

Rooftop

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL
  • Bozar Rooftop is gesloten tussen 22 juli en 16 augustus.
  • Bozar Rooftop sluit afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor meer informatie kun je terecht op de instagram- en facebookpagina's van Bozar Rooftop.
  • ♿ De rooftop is toegankelijk voor personen met een mobiele beperking met hulp van het onthaalpersoneel van Bozar (toegang via personeelslift). We vragen je om je bezoek vooraf te melden via +32 (0)2 507 82 15 of fieldcoordination@bozar.be. Op die manier kunnen we je zo goed mogelijk informeren en je bezoek ook zo goed mogelijk voorbereiden. 

    Meer info over toegankelijkheid.

Coproductie

Cocreatie