21

Vandaag bij BOZAR

News

 • Kunstenaarfragmenten: Een reis van ontmoetingen door Roemenië

  Roemenië is al eeuwenlang een land van artistieke creatie dat de culturele verbeelding van Europa mee vormgeeft. Haar kunstenaars, van Brancusi tot Tzara en Bratescu, hebben bijgedragen tot de meest avant-gardistische stromingen van ons continent.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • BOZAR en de Buurthuizen van de Stad Brussel versterken de toegang tot kunsten en cultuur voor Brusselaars

  BOZAR en de Buurthuizen van de Stad Brussel ondertekenen een partnerschap om het culturele aanbod en de toegang tot kunsten en cultuur voor inwoners van de Stad Brussel te versterken, met specifieke aandacht voor geïsoleerden en kansarmen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • @ Caroline Lessire

  PROJECTOPROEP: NEXT GENERATION, PLEASE! ’19-’20

  Werk je samen met jongeren? Als leerkracht of begeleider in een culturele vereniging? Neem deel aan de vierde editie van Next Generation, Please!.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • BOZAR Restaurant

  Tijdens de finale en de twee laureatenconcerten in het Paleis voor Schone Kunsten stelt BOZAR Restaurant (1 ster in de Michelingids en 16,5/20 in de Gault&Millau-gids) een speciaal menu voor (85 € voor het 3-gangen menu en 135 € voor het 3-gangen menu "all-in”).

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Flap and Flop - Mondo Cane - Belgian Pavilion - La Biennale di Venezia 2019 © Jos de Gruyter & Harald Thys curated by Anne-Claire Schmitz - Image Nick Ash

  Mondo Cane. Een tentoonstelling van Jos de Gruyter & Harald Thys

  In Venetië is de 58ste biënnale voor hedendaagse kunst geopend. Het Belgische paviljoen is dit jaar ingepalmd door de ontwrichtende, zotte, zeg maar “Bruegeliaanse” wereld van het Brusselse kunstenaarsduo Jos de Gruyter en Harald Thys.

  lees meer
  — gepubliceerd op