Antoni Tapies

Antoni Tàpies. De praktijk van de kunst

Bekijk het fascinerende en mysterieuze werk van autodidact Antoni Tàpies. In deze retrospectieve ontdek je vroege tekeningen, assemblages en monumentale ‘materieschilderijen’ van een van de belangrijkste naoorlogse kunstenaars uit Spanje.

Highlights deze herfst

Nieuw seizoen ’23-‘24

Tentoonstellingen, concerten, films, talks… ’23-’24 zal jou niet onberoerd laten. Ontdek snel wat voor moois er voor jou tussen zit dit seizoen.

Nieuw seizoen '23-'24

Close-Up: Joanna Hogg

Bozar en Cinematek verwelkomen de Britse Johanna Hogg van 22 tot 24 september. We tonen de Belgische avant-première van The Eternal Daughter, een psychologisch drama met Tilda Swinton, gevolgd door een gesprek met de filmmaker. Ook de films The Souvenir I en II tonen we op groot scherm.

Bezoek & leer

Op zoek naar prikkelende activiteiten voor jong, oud, alleen of net in groep? Ontdek ons ruime aanbod aan bezoek- en leermogelijkheden.

Aftermovie Cantania

Gepubliceerd op

Aftermovie Cantania

Ook dit jaar bracht Cantania 400 leerlingen van Nederlandstalige en Franstalige scholen in Brussel samen voor een groot educatief en artistiek project.

Ontdek de kunst van Antoni Tàpies

Gepubliceerd op

Ontdek de kunst van Antoni Tàpies

De tentoonstelling "Antoni Tàpies. De praktijk van de kunst" geeft een beeld van Tàpies’ noeste arbeid gedurende zijn lange carrière.

5 boekentips voor de zomer

Gepubliceerd op

5 boekentips voor de zomer

We geven je met plezier vijf boekentips, stuk voor stuk toppers van een schrijver of denker die we volgend seizoen op ons podium verwelkomen.

The future is brighter together

Dankzij jou blijven we grote artistieke projecten organiseren die stimuleren, prikkelen en troosten.

Henry le Boeuf hall

Jouw evenement in Bozar

We rollen de rode loper uit voor jou en je gasten. Huur een zaal of woon samen met je business partners een tentoonstelling of concert bij.

Word lid van de Bozar-familie

Deel je onze missie en waarden? Door lid of partner te worden, breng je ons artistiek en cultureel project tot leven.

Over Bozar

Wie zijn wij? Lees alles over onze lange geschiedenis, missies en visie.

La facade du Palais