United Music of Brussels

United Music of Brussels

Laat je door onze muzikanten op sleeptouw nemen door een verrassend concertcircuit in Brussel! Het Belgian National Orchestra, de Munt en Bozar nemen je van 24 tot 26 november mee naar de Koninginnegalerij, de Henry Le Boeufzaal en de Zavel.

Laurie Anderson

Tot en met 8 januari staat Bozar in het teken van deze veelzijdige kunstenares uit de New Yorkse avant-garde. Ze presenteert 2 films, 2 concerten én een Virtual Reality-installatie die je meeneemt naar… de maan!

Halaqat

Bozar verkent de culturele banden tussen Europa en de Arabische wereld. Een divers programma met film, performance, muziek en hedendaagse kunst. 

Bezoek & leer

Op zoek naar prikkelende activiteiten voor jong, oud, alleen of net in groep? Ontdek ons ruime aanbod aan bezoek- en leermogelijkheden.

Halaqat: Lessons for the Future

Gepubliceerd op

Halaqat: Lessons for the Future

Lessen voor de toekomst die een pad uitstippelen richting betere culturele relaties tussen Europa en de Arabische wereld.

Een unieke piano
Piano Maene-Vinoly

Gepubliceerd op

Een unieke piano

Op 11 november zal Kirill Gerstein de Maene-Viñoly Concert Grand Piano voorstellen tijdens zijn recital met altvioliste Tabea Zimmermann.

What's the story, Laurie?

Gepubliceerd op

What's the story, Laurie?

Componist, beeldend kunstenaar, filmmaker, schrijver, performanceartiest …. Laurie Anderson weigert zich vast te pinnen op één bepaalde kunstvorm.

- By Lotte Poté & Maarten Sterckx

The future is brighter together

Dankzij jou blijven we grote artistieke projecten organiseren die stimuleren, prikkelen en troosten.

Henry le Boeuf hall

Jouw evenement in Bozar

We rollen de rode loper uit voor jou en je gasten. Huur een zaal of woon samen met je business partners een tentoonstelling of concert bij.

Word lid van de Bozar-familie

Deel je onze missie en waarden? Door lid of partner te worden, breng je ons artistiek en cultureel project tot leven.

Over Bozar

Wie zijn wij? Lees alles over onze lange geschiedenis, missies en visie.

La facade du Palais