27

Vandaag bij BOZAR

News

 • Het monumentale orgel van de Grote Zaal Henry Le Bœuf © Dirty Monitor

  Brand in het Paleis voor Schone Kunsten

  We willen iedereen bedanken voor de overweldigende, emotionele berichten die we na de gruwelijke gebeurtenissen van gisteren hebben ontvangen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer we jullie steun tijdens deze traumatische dagen waarderen, hoe het ons hoop geeft voor de toekomst, en hoe het onze vastberadenheid opbouwt om dit te overwinnen.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Design by Decay, Decay by Design / Andrea Ling (CA) Credit: tom mesic

  Neem deel aan de STARTS Prize 2021

  De prestigieuze STARTS Prize lanceerde recent een nieuwe oproep in het kader van de wedstrijd van 2021. Inzendingen moeten voor 3 maart 2021 worden ingediend. BOZAR wijdt dit najaar een tentoonstelling aan de winnaars.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Geniet nog langer van je MuseumPassMusées abonnement!

  Alle abonnementen van de MuseumPassMusées werden vanaf 1 november op pauze gezet. Daardoor verlies je dus geen dag van je abonnement, dat terug geactiveerd wordt van zodra je de museumpas weer gebruikt.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • HAPPY REBIRTH DAY 2020

  Dit jaar vieren we Rebirth Day helaas zonder evenement in het Paleis. Toch laten we deze bijzonder dag niet graag onopgemerkt voorbij gaan. Graag blikken we met jullie terug op de afgelopen edities bij BOZAR in een compilatievideo.

  lees meer
  — gepubliceerd op
 • Bedankt aan al onze partners, patrons, artiesten en publiek!

  Nu het einde van een moeilijk en uitdagend jaar dichterbij komt, nemen we de tijd om onze vele partners, patrons, artiesten en publiek te bedanken voor hun blijvende steun. En natuurlijk hopen we jullie allemaal terug te zien in 2021.

  lees meer
  — gepubliceerd op