Jouw bezoek

Hoe bereik ik Bozar, hoe koop ik mijn tickets of waar kan ik iets eten? Ontdek dit alles en nog veel meer op deze pagina.

Veiligheidsmaatregelen COVID-19

Onze tentoonstellingen zijn open. Voor alle andere evenementen geldt een zaalcapaciteit van 70%. Hieronder lees je alle huidige veiligheidsmaatregelen. Onze teams doen er alles aan om jullie zo veilig en comfortabel mogelijk te ontvangen. Houd ook zeker de pagina’s van onze evenementen in het oog om de hoogte te blijven van eventuele veranderingen.

De tentoonstellingen zijn open en de rondleidingen gaan door.

Het dragen van een mondmasker in heel het Paleis voor Schone Kunsten is verplicht vanaf 6 jaar, ook in de tentoonstellingszalen. 

Het Covid Safe Ticket (CST) blijft van kracht vanaf 16 jaar.

Om de veiligheid van iedereen zijn gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen, is de capaciteit van de tentoonstellingszalen wel verminderd. We raden aan om je ticket op voorhand en online te kopen. Dit doe je op de webpagina van de tentoonstelling die je wil bezoeken. Je kiest bij je aankoop een tijdslot naar keuze. Je e-ticket printen hoeft niet, je kan het laten scannen op je smartphone.

Toon aan de ingang je CST of QR-code (EU Digitaal COVID-19 certificaat) via de CovidSafeBE-app, een andere app of op papier, alsook je identiteitskaart. Beide documenten zijn noodzakelijk om de tentoonstelling te kunnen bezoeken. Wie een geldig ticket heeft voor een Bozar-tentoonstelling maar geen CST, kan een terugbetaling, donatie of Bozar krediet  aanvragen. Om de terugbetalingen vlot te laten verlopen, vragen we om indien mogelijk minstens 5 dagen voor het bezoek het formulier in te vullen. Voor de terugbetaling van een groepsbezoek of rondleiding, dien je dit formulier in te vullen.

Voor alle evenementen geldt een zaalcapaciteit van 70%. Hieronder lees je alle huidige veiligheidsmaatregelen. Houd ook zeker de pagina’s van onze evenementen in het oog om op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen.

Voor de evenementen die doorgaan gelden volgende veiligheidsmaatregelen:

1. Houd je Covid Safe Ticket (CST) en identiteitskaart bij de hand
Je bent verplicht om een Covid Safe Ticket (iedereen vanaf 16 jaar) te hebben voor evenementen in onze zalen, als concerten, lezingen, films...

Toon aan de ingang je CST (EU Digitaal COVID-19 certificaat) via de CovidSafeBE-app, een andere app of op papier, alsook je identiteitskaart. Beide documenten zijn noodzakelijk om het evenement bij te kunnen wonen. De toegewezen genummerde plaats blijft geldig. Wie een geldig ticket heeft voor een Bozar-evenement maar geen CST, kan een terugbetaling, donatie of Bozar krediet  aanvragen. Om de terugbetalingen vlot te laten verlopen, vragen we om indien mogelijk minstens 5 dagen voor het evenement het formulier in te vullen.         

Dankzij het CST kunnen we opnieuw evenementen met volledige zaalcapaciteit organiseren. De luchtkwaliteit in de zalen wordt permanent opgevolgd.

2. Check op voorhand je ingang
Opgelet! Het Paleis voor Schone Kunsten heeft nu 4 verschillende ingangen. Op je ticket staat jouw ingang aangeduid met een letter: A, B, C of D. Bekijk de video onder de maatregelen voor meer informatie.

Ingang A : Ravensteinstraat 23
Ingang B : Ravensteinstraat 23
Ingang C : Stuiverstraat
Ingang D : Villa Hermosastraat

Tentoonstellingen: Ingang A 
Kamermuziekzaal en Studio: Ingang B 
Henry Le Boeuf zaal : verschillende ingangen :
Ingang A : Corbeille, 1e balkon en loges
Ingang C : Fauteuils
Ingang D : 2e balkon

3. Ingang = uitgang
Om in alle veiligheid en comfort de zaal te verlaten, is de ingang die je gebruikte ook jouw uitgang na het evenement.

4. Vergeet je mondmasker niet
Je draagt een mondmasker in het hele gebouw (vanaf 6 jaar).

5. Programmaboekjes gaan digitaal
Er zijn geen papieren concertprogramma’s te koop. Voor verschillende concerten zijn er wel gratis digitale programma’s, die je vanaf de dag van het concert kan raadplegen via de QR-codes op de schermen, of op de webpagina van het evenement. Elk programma bestaat in 2 versies: 1 om thuis te printen en 1 om te raadplegen tijdens het concert op je smartphone (low light version).

6. Laat je jas achter in onze vestiaire
Onze vestiaires zijn opnieuw geopend. Je kan er voor de voorstelling je jas of paraplu opbergen.

7. Extra toiletten
We hebben extra toiletfaciliteiten voorzien. Die hebben elk een kleur gekregen. Wil je weten welk toilet voor jou is voorzien? Check je ticket, waarop de kleur staat vermeld, of volg de signalisatie in de zaal.

8. Dranken en snacks
Café Victor en Bozar Restaurant zijn open. 

9. Groepen
Groepsbezoeken (met of zonder gids) zijn enkel toegelaten op reservatie. Raadpleeg onze FAQ voor groepen voor meer informatie.

  1. Wat met een antigeentest?

Met een recente negatieve antigeentest kan je een Covid Safe Ticket krijgen. Deze test mag maximum 24 uur geleden afgenomen zijn. Het resultaat van je antigeentest (afgenomen door medisch geschoold personeel, geen zelftest dus) krijg je (maximum) 4 uur na de afname ervan. Let wel, je hebt steeds een QR-code nodig. Het resultaat van je antigeentest moet dus aantoonbaar zijn via een QR-code in de app op je smartphone of afgedrukt op papier. Bozar aanvaardt geen andere bewijsstukken zoals de fysieke antigeentest zelf.

 

  1. Hoe toon ik mijn QR-code?

Je QR-code kan je zowel via de app op je smartphone tonen als afgedrukt op papier. Zolang je over  een scanbare QR-code beschikt, is het in orde. Je kan naast de Belgische CovidSafeBE-app, ook een andere (Europese) app gebruiken, zolang die beschikt over een EU Digitaal COVID-19 certificaat.

Praktisch

Openingsuren

Façade du Palais

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid

Tickets

Tickets

Alle emoties aan de helft van de prijs

Bezoek & Leer

Op zoek naar prikkelende activiteiten voor jong, oud, alleen of net in groep? Ontdek ons ruime aanbod aan bezoek- en leermogelijkheden.

Onderwijs

18 Big Bang Festival 2017 (c) Caroline Lessire.jpg

Met kinderen en jongeren

Groepen

Guided Tour Roger Raveel

Rondleidingen

Eat ✕ Drink ✕ Shop

Bozar Restaurant

Bozar Café Victor

Bozar Bookshop

Bozar Bookshop by Walther König

Na je bezoek

Een suggestie, een opmerking of een klacht over onze dienstverlening?
Een suggestie, een opmerking of een klacht over onze producten, de kwaliteit van onze dienstverlening of ons personeel? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. Indien je een dergelijke klacht hebt, kan je dit formulier invullen. Na het invullen sturen we je een automatische bevestigingsmail. Je ontvangt binnen de 30 dagen een persoonlijk antwoord.

Ben je niet tevreden met het antwoord?
Je kan een tweedelijnsklacht indienen bij de federale ombudsman. Dit kan online via www.federaalombudsman.be/nl, per e-mail op contact@federaalombudsman.be of per brief op het adres Leuvenseweg 48 bus 6, 1000 Brussel. Voor meer informatie kan je terecht op het gratis nummer 0800 99 962.