20

Het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR) groeide de jongste jaren uit tot een toonaangevend cultuurhuis in het hart van Europa. Een multidisciplinair programma van tentoonstellingen, concerten, film, podiumkunsten, literatuur en architectuur koppelt het culturele erfgoed aan creatie, en wereldculturen aan de artistieke actualiteit in ons land.

Sinds 1928 hebben verschillende klassieke auteurs en denkers, zoals Vladimir Nabokov, Thomas Mann en Gertrude Stein, lezingen gegeven in het Paleis voor Schone Kunsten.  Meer recent spraken schrijvers als Paul Auster, Richard Ford,  Carlos Fuentes, Jonathan Franzen, V.S. Naipaul, Orhan Pamuk en Salman Rushdie voor een volle zaal over hun werk en ideeën. 

Vacatures
Hiernaast vind je de openstaande vacatures.

Stages
BOZAR is een van de belangrijkste cultuurhuizen in België. Het huis neemt geregeld stagiairs aan, zodat ze professionele ervaring opdoen. Ben je student en wil je stage lopen bij BOZAR? Bezorg ons dan gerust je motivatiebrief en cv.

Vrijwilligerswerk
Wil je deel uitmaken van het BOZAR-avontuur en je steentje bijdragen aan onze activiteiten? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv.

Neem contact

Edwin Udding - HR Officer
Paleis voor Schone Kunsten, Human Resources
Ravensteinstraat 23 - 1000 Brussel
jobs@bozar.be