Bozar Digital

Interactieve en meeslepende digitale mediakunst

In tijden van snel ontwikkelende technologieën erkent Bozar de noodzaak om zich te digitaliseren. Bozar Digital biedt een dynamisch platform waar digitale kunsten zich vrij kunnen ontplooien in een streven naar de uitbreiding van het Paleis voor Schone Kunsten in de cyberwereld. Ons doel is om kunstenaars mogelijkheden aan te reiken om hun creatieve uitingen toe te passen op nieuwe technologieën. Dit initiatief dient als een podium waar multidisciplinaire samenwerking mogelijk wordt. Bozar Digital is niet enkel een platform, het is een katalysator voor creativiteit in de digitale wereld.

Bozar Arcade

Om de kloof te overbruggen tussen traditionele kunstvormen en hedendaagse digitale verhalen lanceren we Bozar Arcade. Een project ontworpen om bezoekers een gevarieerd aanbod van interactieve en meeslepende digitale mediakunst te bieden die niet alleen vermaakt, maar ook inspireert en percepties uitdaagt.

Augmented Reality

Ontdek de ware betekenis van hedendaags kunst! De BozAR app stelt de gebruiker in staat om Augmented Reality kunstwerken te verkennen buiten de grenzen van de traditionele expositieruimtes. Loop rond, verken, interageer en deel deze meesterwerken terwijl ze de grens tussen werkelijkheid en dromen doen vervagen. Verander je realiteit in een surrealistisch canvas!