03

De wereld heeft nood aan een dosis positieve energie. Zing en laat je stem horen tijdens deze nieuwe – behoorlijk speciale – editie van de Singing Brussels Celebration. Een hele dag lang nodigt BOZAR je uit om via Facebook rechtstreeks deel te nemen aan verschillende workshops, o.a. over zingen, ritme en ademtechnieken. Onze doelstelling: met elkaar in contact blijven, ondanks de afstand. Iedereen is welkom op de workshops. 

Workshops programma

Als orgelpunt van de Singing Brussels Celebration nodigen we heel Europa uit mee te doen met onze actie Live, Love, Sing!, op 7 juni, om 20.05 u stipt! Het principe is eenvoudig: stem je VRT-radiozender af en bij de begintonen van Here Comes The Sun van The Beatles ga je aan je raam of aan je voordeur staan en zing je voor de buren. Film jezelf en stuur ons je filmpje. Laten we die gezamenlijke uitbarsting van vreugde delen! Live, Love, Sing!

Hoe kan ik meedoen? Meer info hier

Bekijk hieronder de aftermovie van dit evenement. Bedankt aan alle deelnemers voor dit fantastische virtuele koor!​​​​​​​

Wist je dat?

  • BOZAR AT HOME

    Volg de Singing Brussels Celebration workshops online

    Op zondag 7 juni nodigt BOZAR je uit voor een speciale editie van Singing Brussels Celebration. Een hele dag lang vinden verschillende zangworkshops plaats via Facebook. Heb je deze zangdag gemist? Volg hier onze workshops die toegankelijk zijn voor iedereen, voor alle leeftijden en niveaus. Zing en laat je stem horen!

    — gepubliceerd op

Voorbij