‘Online zangworkshops’

7 Juni'20
- 10:00

Singing Brussels Celebration

Zing en laat je stem horen tijdens deze nieuwe – behoorlijk speciale – editie van de Singing Brussels Celebration. Een hele dag lang nodigt BOZAR je uit om via Facebook rechtstreeks deel te nemen aan verschillende workshops, o.a. over zang, ritme en ademtechnieken. Onze doelstelling: met elkaar in contact blijven, ondanks de afstand. Iedereen is welkom op de workshops, ongeacht leeftijd of niveau!

Na afloop worden de filmpjes van de workshops ook op onze website geplaatst.

 


 

PROGRAMMA

 

10:00 – 10:30

Wake up and sing! (EN/NL)

Maak je lichaam wakker en warm je op om te zingen! Met haar "Voice & Physique" methode, is dat het doel van Panda van Proosdij's workshop. Trillende lichaamsdelen, rollende gewrichten en het oefenen van de stem met ondersteunende bewegingen. Je wordt actief maar zachtjes wakker en krijgt de rest van de dag energie. Doe mee aan deze hartverwarmende, vrolijke workshop en begin de dag met een glimlach.

 

13:30 – 14:00

Singing Brussels Café (FR/EN)

Anita Daulne laat je kennismaken met drie Afrikaanse en Aboriginal liedjes die voor iedereen toegankelijk zijn. In de Aboriginal cultuur is dans vooral een representatie van de activiteit van de natuur en de dieren. Laat je meevoeren naar andere horizonten door te zingen en, waarom ook niet, te dansen!

Download hier de songteksten voor deze workshop

 

16:00 – 16:30

Urban afternoon break (NL/EN)

FootboxG (Urban Center Brussels), Belgisch beatbox-kampioen in 2018 en 2019, zal je op een speelse en fantasierijke manier kennis laten maken met deze discipline. Beatboxen bestaat uit het vocaal nabootsen van een drummachine, scratches en vele instrumenten (voornamelijk percussie). Deze workshop laat je toe om de beatboxpraktijk te ontdekken in een ontspannen sfeer en tegelijk groepswerk en zelfexpressie te ervaren.


19:00 – 19:45

Singing Brussels Apéro (EN/FR)

Paul Smith (VOCES8) biedt je een dynamische participatieve workshop aan voor tijdens jouw avondcocktail! Hij zal je begeleiden met een unieke leermethode die voor iedereen toegankelijk is.

Download hier de audio's en partituren voor deze workshop


20:05

Live, Love, Sing! 

Zing Here Comes The Sun en breng positieve energie in je buurt. Meer informatie

 

Volg de workshops live​​​​​​​

Praktisch

Taal

  • Frans Nederlands Engels

 

LOCATIE

​​​​​​​Thuis

 

FACEBOOK EVENT