‘Aka Trio - Uitgesteld (Datum te bepalen)’

31 Maa.'20
- 20:00

Antonio Forcione, Seckou Keita & Adriano Adewale

Omwille van de veiligheidsmaatregelen die de Minister-President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest opgelegd heeft rond het coronavirus (Covid-19), vindt deze show niet plaats, terugbetaling of tegoedbon via dit formulier aanvragen.


BOZAR geeft u de mogelijkheid om het bedrag van het ticket dat u kocht voor het geannuleerde event te gebruiken om rechtstreeks de getroffen freelance medewerkers (artiesten, gidsen, technici…) te ondersteunen en uw solidariteit te delen.  #solidarity-ticket

 

 

Het AKA TRIO is een internationale muzikale topontmoeting op het hoogste niveau: drie virtuozen uit drie verschillende continenten (Europa, Afrika en Zuid-Amerika), die drie verschillende talen spreken, met drie totaal verschillende culturele en muzikale achtergronden. 
De Italiaanse gitarist en componist Antonio Forcione reist al twintig jaar de wereld rond, met evenveel albums op zijn naam en met ontelbare samenwerkingen onderweg – met diverse namen als Charlie Haden, Trilok Gurtu, Angelique Kidjo en Bulgarian Voices. De Senegalees Seckou Keita is een van de meest vooraanstaande koraspelers ter wereld en is bekend van zijn baanbrekende duo met de Welshe harpiste Catrin Finch en zijn project met de Cubaanse pianist omar Sosa. De Braziliaanse percussionist en componist Adriano Adewale werkte al samen met Bobby McFerrin, Joanna McGregor en Benjamin Taubkin en schreef voor orkesten en dansproducties.
Samen vormen ze een energiek, uitgelaten muzikaal trio dat bulkt van levenslust. 

Antonio Forcione
gitaar
Seckou Keita
kora
Adriano Adewale
percussie

Praktisch

Location

Zaal M

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Samenwerking