Bozar
Europalia International

‘Dan Mussett’

14 → 19
Feb.'22

The Dating Project

The Dating Project: What is Love? is een livegame in episodes waar de deelnemers een rollenspel spelen in situaties waarvan het script op verhalen uit het dagelijkse leven is gebaseerd. Ze doen dat door een videoreeks en schriftelijke instructies op hun smartphone te volgen. Het spel is een poging om wildvreemden samen te brengen in situaties van vreugde, spel, intimiteit en samenhorigheid in de ruimten die ze samen bevolken. Voor EUROPALIA TRAINS & TRACKS worden er twee nieuwe episodes gecreëerd, in het Centraal Station van Brussel en in het Centraal Station van Antwerpen. In Brussel-Centraal in coproductie met Bozar, in Antwerpen-Centraal in samenwerking met Monty.

Praktisch

Ga naar de grote hal in het station van Brussel-Centraal. Daar zal een persoon in een roze pruik je opwachten en je naar het startpunt brengen. Daar krijg je een telefoon met instructies rond het spel. Gelieve op tijd te komen. Als je te laat bent, kan je niet meer meedoen! Kan je ons niet vinden of dreig je te laat te komen? Laat het ons dan weten op +32479499946.  

 

De voorstelling vindt voornamelijk in het Engels plaats en is interactief, waarbij je als deelnemer ook fysiek in beweging zal komen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat smartphones worden voorzien voor de performance. Hiervoor heb je een identiteitsbewijs nodig dat je tijdelijk in bewaring geeft. Gelieve indien mogelijk ook je eigen hoofdtelefoon (met kabel) of oortjes (met kabel) mee te brengen.

Tarieven

Standard

14 -

-30

12 -

Coproductie