‘Escalandrum "Piazzolla plays Piazzolla"’

26 Okt.'18
- 20:00

Argentine - SOLD OUT!

"Piazzolla originals are played with new élan and the ones that must have incurred the ire of the late master." (Latinjazznet, 2012)

 

Met zijn groep Escalandrum brengt Daniel ‘Pipi’ Piazzolla een hommage aan zijn beroemde grootvader. Ze nemen je mee naar Piazzolla’s sensuele, onweerstaanbare wereld van de tango.

Treed binnen in de wereld van de tango, de wereld van Piazzolla. Deze keer van Daniel ‘Pipi’ Piazzolla, de kleinzoon van de wereldberoemde componist. Al negetien jaar toert hij met zijn groep Escalandrum de wereld rond en speelde hij samen met grote namen zoals Enrico Rava, Dave Holland, Ute Lemper en John Scofield. Ervaring te over dus, en met de opname van Piazzolla Plays Piazzolla heeft hij zich ook gewaagd aan het muzikale erfgoed van zijn grootvader. Het album is een hommage, een mix van tango en jazz in een erg gevarieerde muziektaal, en was meteen een internationaal succes: genomineerd voor de Latin Grammy Awards en bekroond met drie Premios Gardel, de Argentijnse Grammy’s. Deze avond vol onweerstaanbare, sensuele muziek van Astor Piazzolla, in goede handen van kleinzoon ‘Pipi’, mag je niet missen!


Music Talk(s)
19:00 Artist talk met Daniel Piazzolla, gemodereerd door Alexis Cousein. Gratis op vertoon van concertticket.


BOZAR trakteert! Luister naar de playlist "World" op Spotify en ontdek het muziekseizoen ’18-’19 van BOZAR.

Daniel "Pipi" Piazzolla
drums
Mariano Sívori
contrabas
Martín Pantyrer
basklarinet
Nicolás Guerschberg
piano
Damián Fogiel
tenorsaxofoon
Gustavo Musso
sopraan saxofoon

2018-2019

Music Talk(s)

Praktisch

Location

Zaal M

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL