Zonzo compagnie

‘Farfelu’

7 Nov.'21

Een knotsgek cineconcert

Farfelu betekent zoveel als maf, bizar, extravagant. Dat is dan ook wat je zal zien én horen.  Multi-instrumentalist Rémi Decker koos voor zijn nieuwe cineconcert een reeks animatiefilms, die allemaal een beetje maf, bizar of extravagant zijn. Kortom, ze zijn een beetje Farfelu. Het Portugese animatie-wonder Beatriz Bagulho, maakte een reeks nieuwe films die van de voorstelling een prachtig geheel maken.

De live soundtrack wordt gespeeld door - intussen specialist in het genre - Rémi Decker. Als one man band matcht hij geluid en beeld op uitgekiende wijze en brengt groots muzikaal spel, maar ook intieme precisie. We horen invloeden uit traditionele folk en bruitage, alsook abstracte klanken. Rémi switcht tussen doedelzak, gitaar, banjo, fluiten, slagwerk, duimpiano, en af en toe blaast hij zelfs op een rietje! Er passeert een parade van vreemde figuren, zotte machines en bizarre beestjes. Je ogen zullen je oren niet geloven!


Credits: RÉMI DECKER muziek & muzikale uitvoering BEATRIZ BAGULHO visuals LAURA MIRANDA MORENO assistentie animatie ARTHUR DE VUYST techniek
ANIMATIEFILMPJES
Intro, Tea, Trumpet, Water, Hair, Scissor, X-Ray, Vacuum Cleaner, Finale - Beatriz Bagulho & Laura Miranda Moreno
Mosquito loop - Anni Oja
The Table is Set - Miira Tonteri
My Strange Grandfather - Dina Velikovskaya
Wet business - Dina Velikovskaya
Pro Mamu - Dina Velikovskaya
Boneless - Abdullah Saeed
​​​​​​​The Itch - Yang Huang

Concerten

Met kinderen en jongeren

7 Nov.'21
- 13:00

BIG BANG Festival

Praktisch

Location

Studio

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Publiek

Met kinderen en jongeren

Vanaf 5 jaar

Tarieven

Standard

6 -