‘Federico Mecozzi’

28 Maa.'20
- 20:00

Beste Federico Mecozzi fan,

Omwille van de wereldwijde gezondheidsmaatregelen genomen m.b.t. het coronavirus is de organisator, Greenhouse Talent samen met het management van Federico Mecozzi en de zaal op zoek gegaan naar een nieuwe mogelijke datum. We hebben die helaas niet gevonden. Daarom zal het concert van Federico Mecozzi geannuleerd worden.

Wens je een terugbetaling van je tickets, vul dan dit formulier in.

 

Met vriendelijke groeten,
Bozar & Greenhouse Talent

​​​​​​​

 

Violist en multi-instrumentalist Federico Mecozzi (violist van Ludovico Einaudi) komt voor de eerste keer solo naar ons land. Enkele dagen na het uitverkochte concert van Ludovico Einaudi in Capitole (24/03), waarbij hij Einaudi aanvult met strijkersklanken, staat Federico Mecozzi op zaterdag 28 maart solo in Bozar in Brussel. 

Met 'Awakening' bracht hij in 2019 zijn eerste soloalbum uit. Een album waarop Mecozzi alle ervaringen die hij de afgelopen jaren als musicus heeft opgedaan in klank probeert te vatten. Klassiek, pop en jazzinvloeden komen voorbij, maar ook zijn liefde voor folk en Keltische muziek is terug te horen op het album.

Op zaterdag 28 maart staat hij op het podium van Bozar met Massimo Marches op gitaar, Tommy Graziani op drums en percussie, Stefano Zambardino op toetsen en Veronica Conti op cello.

Praktisch

Location

Zaal M

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL