‘Les Triplettes de Belleville - Sylvain Chomet’

27 Juni'21
- 19:00

Open-air screening

Madame Souza doet haar kleinzoon een fiets cadeau en wat volgt overtreft haar stoutste verwachtingen. Trainen, aangepaste voeding, en daar wenkt de Ronde van Frankrijk al! Maar de toekomstige wielerkampioen trekt de aandacht van de Franse maffia en die ontvoert hem. Madame Souza roept de hulp in van drie oude dames, de Triplettes. Samen storten ze zich in een bloedstollende achtervolging en trotseren ze alle mogelijke gevaren.

Sylvain Chomet is een Franse regisseur, scenarioschrijver en componist. Zijn bekendste films zijn Les Triplettes de Belleville (2003) en L'Illusionniste (2010). Ze werden wereldwijd vertoond, werden met tal van prijzen bekroond en kregen ook twee Oscarnominaties. De volgende film die Sylvain Chomet maakte, was geen tekenfilm, hij regisseerde Attila Marcel, zijn eerste liveaction langspeelfilm.

Praktisch

Location

Kunstberg

1000 Brussel
Plan

Bij regenachtig weer zullen de filmvoorstellingen doorgaan. 
In geval van extreme weersomstandigheden (harde wind, storm) behoudt Bozar zich het recht om de voorstelling te annuleren. In dat geval worden de ingeschreven deelnemers vóór 15.00 uur op de dag  van het event per sms op de hoogte gebracht.

Tarieven

Standard

0 -