Brussels Academy

‘Rethinking Brussels’

21 Juni'21
- 19:00

Kunst en cultuur: op naar het nieuwe normaal

Meer dan een jaar lang stond ons stadsleven op pauze. De pandemie heeft straten, theater-, film- en concertzalen net als restaurants, musea en pleinen doen leeglopen... Plaatsen waar we voorheen steevast terechtkonden voor een ontmoeting, gesprek of moment om te delen.  
Strenge maatregelen werden ingevoerd, en de cultuursector deelde mee in de rake klappen, al legde de crisis ook enkele van zijn gebreken bloot, denk maar aan de sociale ongelijkheden, de kwetsbaarheid van artiesten, de beperkte weerspiegeling van de diversiteit of het onevenwicht in programmakeuzes en repertoires. 
Op 21 juni 2021 nodigen Brussels Academy, Fox in the City, Bozar en RAB-BKO onderzoekers, artiesten, experten, verenigingen en culturele instellingen uit om het te hebben over de nieuwe mogelijkheden die de gezondheidscrisis aan het licht bracht, met het oog op nieuwe verhoudingen tussen kunst en cultuur in Brussel.

 

Met: Karel Vanhaesebrouck (ULB), Mohammed Ouachen (Diversités sur Scène), Aurélie Di Marino (K.A.K.), Sophie Lauwers (Bozar), David Murgia (Raoul Collectif), Marion Berzin (moderatie, Brussels Academy)

Praktisch

Location

Zaal M

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Taal

  • Engels Frans

Tarieven

Inschrijving / Inscription

0 -

Coproductie