‘Rondleiding - Solid Senses’

14 Jan.'22
- 17:00

Wegens onvoorziene omstandigheden, is de rondleiding met Yves Malysse helaas geannuleerd, maar je ticket blijft geldig om de tentoonstelling vandaag om 17u te bezoeken.

 

Bozar en + Architecture in Belgium nodigen je uit voor een rondleiding door de tentoonstelling Solid Senses, volledig gewijd aan het Brusselse bureau URA Yves Malysse Kiki Verbeeck, geveven door de architecten zelf. Dit is een ideale gelegenheid om hun visie te leren kennen en meer te weten te komen over hun praktijk.

 

In de tentoonstelling krijg je in een opeenvolging van zeer verschillende zalen een inkijk in hun werk dat de grens houdt tussen het rationele en het emotionele, het pragmatische en het intuïtieve, het functionele en het buikgevoel. Aan de hand van sculpturale maquettes, kortfilms en foto’s ontdek je de gerealiseerde en nog lopende projecten van het bureau. De expo schenkt je ook een blik op de manier van werken van URA, enerzijds hoe ze intuïtief onderzoeken hoe een gebouw zich kan nestelen in de context, en anderzijds hoe ze op een zeer pragmatische en analytische manier werken met het programma.
 

Praktisch

Location

Foyers

Tarieven

Standard

8 -

+65

6 -

-30

8 -

-6

0 -

MUSEUMPASSMUSEES

0 -

Brussels Card

0 -

RED H66

4 -

RED HB

0 -

BEG./ACC HB/HR

0 -

ICOM

0 -

BOZAR Lifetime

0 -

BOZAR Patrons

0 -

BOZAR Conseil d'Administration

0 -

JAP -26

0 -

visit.brussels 1+1

4 -

PRESS*** (VVJ, AJP, IFJ, API-IPA, AICA-card)

0 -

< 30 year

4 -

RUIL/ECHANGE COUPON

0 -

RUIL/ECHANGE -2€

6 -

RUIL/ECHANGE -50%

4 -