‘Sublet - Eytan Fox’

9 → 11
Apr.'21

Bekijk de online film hier.
De prijs van de screening bedraagt 3 EUR. Tickets kunnen vanaf 9 april gekocht worden op de vimeo pagina's.  
De film zal beschikbaar zijn van 09.04 > 11.04.2021

​​​​​​​Michael schrijft reiscolumns voor The New York Times. Kort na een tragische gebeurtenis reist hij naar Tel Aviv om daar een artikel te schrijven. Hij rouwt nog volop en het verlies zorgt voor problemen met zijn echtgenoot. Hij wil gewoon zijn research doen en zo vlug mogelijk naar huis terugkeren. Maar wanneer hij een appartement onderhuurt van Tomer, een jonge filmstudent, wordt hij meegezogen in de bruisende stad. De onwaarschijnlijke en intense band die ze krijgen, verandert het leven van beiden op onverwachte manieren.

​​​​​​​Eytan Fox is een van de belangrijkste regisseurs van Israël. Zijn films, onder andere Yossi & Jagger, Walk on Water, The Bubble, Yossi en Cupcakes zijn in meer dan 30 landen in de bioscoop uitgebracht en met 28 internationale awards bekroond, onder andere op het Filmfestival van Berlijn, het Tribeca Film Festival en door de National Board of Review. Zijn eerste Engelstalige film, Sublet, is op het Tribeca Film Festival in wereldpremière gegaan. 

Praktisch

Taal

  • Engels

De prijs van de screening bedraagt 3 EUR. Tickets kunnen vanaf 9 april gekocht worden op de vimeo pagina's. De betaling gebeurt met een kredietkaart of een voorafbetaalde kaart.