Bozar
Belgian National Orchestra
De Munt

‘United Music of Brussels 2022’

24 → 26
Nov.'22

Het Belgian National Orchestra, de Munt en Bozar treden buiten hun muren en bundelen de krachten om samen muziek te laten weerklinken in de straten van het Brusselse stadscentrum.

De 5e editie van United Music Of Brussels pakt uit met een parcours van muzikale avonturen dat artiesten samenbrengt doorheen verschillende sferen en in nauw contact met het publiek.

Dit jaar pakt bestaat het festival uit 3 dagen van muzikale wandelingen. Laat je elke dag meevoeren doorheen een andere wijk op het ritme van vertrouwde deuntjes. Afspraak op 24, 25 en 26 november in de galeries op de Zavel, Bozar en de Koninginnegalerij, maar ook op heel wat andere plekken.

Het is hét moment bij uitstek om intieme concerten mee te pikken tijdens een wandeling doorheen de stad. Zo kan je gratis een symfonisch concert bijwonen van het Belgian National Orchestra met de wereldpremière van de Eerste Symfonie (Ombres Célestes) van Jean-Luc Fafchamps in de Henry le Bœufzaal in Bozar. Dit laatste concert staat ook op het programma van het Ars Musica festival.

Schrijf je hier in voor het gratis concert van het Belgian National Orchestra in de Henry Le Boeufzaal. Meer info over dit concert vind je onderaan deze pagina! ​​​​​​​

Concerten

Festival

24 → 26
Nov.'22

United Music of Brussels 2022

Praktisch

Location

Op diverse locaties