‘Walk With Me - Jaouad Alloul (ONLINE)’

26 Mei'20
- 19:00

Jaouad Alloul

In de reeks Walk With Me neemt een gastspreker van buiten de museummuren je mee op een persoonlijke wandeling door de tentoonstelling. Niet zomaar een rondleiding dus, maar een tocht met een persoonlijk verhaal rond thema’s als gender, religie, culturele identiteit en seksuele oriëntatie. Soms subtiel, vaak radicaal, altijd interessant. Door de maatregelen in verband met COVID-19 zal dit evenement virtueel via ZOOM-meeting en niet in het Paleis plaatsvinden. 

​​​​​​​Jaouad Alloul is theatermaker, multidisciplinaire performer ​​​​​​​en activist. Deze selfmade creatieve ondernemer houdt ervan om zichzelf steeds uit zijn comfortzone te halen. Hij speelt graag met het thema gender en gaat geen enkel controversieel thema uit weg. In de bruggen die hij slaat tussen de verschillende identiteiten die hij zelf rijk is, schuift hij zijn activisme naar voren.


​​​​​​​Als je een ticket voor het bezoek in BOZAR van 26 maart hebt gekocht, blijft dit tussen 19 mei en 21 juli ook geldig voor een bezoek van de tentoonstelling via dit formulier. Indien u de tentoonstelling niet wenst te bezoeken, is een terugbetaling ook mogelijk via deze pagina.​​​​​​​

Hieronder vindt u de volledige online tour !​​​​​​​

Praktisch

Location

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Prijs: gratis bij inschrijving (max 40p)

Taal: Engels - Q&A : Frans/Nederlands

Duur: 60 minuten
Start: 19:00 stipt
Afspraak: ZOOM via deze link