Gepubliceerd op

Bozar tekent nieuwe visibiliteitsovereenkomst met Nationale Loterij

Op maandag 10 oktober tekenden Bozar, de Munt en het Belgian National Orchestra een protocol waarin ze hun dankbaarheid naar de spelers van de Nationale Loterij bezegelen en dit ook willen uitdragen naar hun publiek.

Dit artikel kadert in

Meaningful Partnerships

Met deze nieuwe overeenkomst versterkt Bozar zijn band met de Nationale Loterij, een samenwerking die al vele jaren teruggaat. De democratisering van cultuur neemt een prominente plaats in in de gemeenschappelijke missie van de organisaties. Het is een doel dat werd bereikt door Bozar te ondersteunen bij het zetten van de eerste stappen naar grote digitale toegankelijkheid met het platform Bozar at Home in 2020, maar ook bij de steun aan jongerenprojecten als Next Generation, Please! Bozar heeft de afgelopen jaren geweldige projecten kunnen realiseren dankzij de spelers van de loterij en kijkt met deze hernieuwde samenwerking met veel enthousiasme naar de toekomst. 

© Bozar

Van links naar rechts: Olivier Alsteens (Chief Operations Officer, Nationale Loterij), Géraldine Demaret (Voorzitster Raad van Bestuur, Nationale Loterij), Hans Waege (Intendant Belgian National Orchestra), Jannie Haek (Gedelegeerd Bestuurder Nationale Loterij), Christine Perpette (CEO ad interim Bozar), Agathe Chamboredon (Financieel directrice De Munt)