Theodoor van Loon, corporate partnerships © Panama Events

Steun ons

Corporate partnerships

Een samenwerking met Bozar biedt een waaier aan mogelijkheden om klanten te entertainen, medewerkers te belonen of uw merk in de kijker te zetten in het licht van een artistiek programma van topniveau.

Beleef en deel ons programma met uw stakeholders en meet uw bedrijf een positief imago aan dat klantenbinding in de hand werkt en de interesse van uw doelpubliek wekt met bijzondere live-ervaringen en digitale content. Bij Bozar zijn corporate partnerships gestoeld op vertrouwen, nauw aansluitend bij onze waarden, visie en strategie. Zo kan u écht het verschil maken, niet alleen voor uw merk en stakeholders, maar ook door maatschappelijk relevante initiatieven met een grote lokale impact te steunen.

In ruil voor uw steun, bieden we een waaier aan voordelen op maat aan in alle artistieke domeinen. Het kan gaan om:

Types partnerships

Corporate parternships zijn er in vele vormen.

Overkoepelende samenwerking waarbij we focussen op strategische synergieën, het afstemmen van onze missies en het creëren van toegevoegde waarde.

Samenwerking rond een discipline (expo, muziek, kunst & technologie, film, theater, debat, etc.) of rond een thema (klimaat, welzijn, jongeren, inclusie, etc.), bijvoorbeeld in het kader van cultuur en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 

Sponsoring van een tentoonstelling, een concert(reeks), een debat, een literatuurevent  of een (film)vorstelling.

Nieuw en uniek samenenwerkingsproject dat we via co-creatie uitbouwen

Lees alles over deze formule op deze pagina

Contact

Neem contact met ons op om de recentste opportuniteiten te bespreken. Aan de hand van uw partnershipsdoelstellingen, werken we een pakket op maat uit.