Zonzo compagnie

‘BIG BANG School Day’

8 Nov.'21
- 09:30

Feestelijke ode aan avontuurlijke muziek en klankkunst voor een jong publiek

BIG BANG is een feestelijke ode aan avontuurlijke muziek en klankkunst voor een jong publiek. Tijdens een parcours doorheen BOZAR worden we geconfronteerd met en getrakteerd op muziekvoorstellingen, concertjes en interactieve klankinstallaties. Dit jaar ontdek je in HUSH de wonderlijke muzikale wereld van Engelse componist Henry Purcell, treed je binnen in de arena van de Japanse percussioniste Tsubasa Hori, word je in vuur en vlam gezet door de ritmes van het Congolees-Senegalese Duo SECO en kan je luisteren naar het maffe cineconcert Farfelu door Rémi Decker.

Het BIG BANG muziekfestival viert dit jaar z’n 25ste verjaardag en vindt wereldwijd plaats in bijna 20 steden, waaronder Brussel.


De leerlingen kunnen:

  • Kennismaken met verschillende ritmes, instrumenten en muziekgenres
  • Vooroordelen rond muziek deconstrueren
  • Hun zintuigen laten prikkelen en naar hun eigen emoties luisteren
  • Leren door zelf te doen, uitwisselen met anderen en plezier hebben

Praktisch

Location

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten

Ravensteinstraat 23 1000 Brussel

Publiek

Onderwijs

Lager Onderwijs

Lager onderwijs (1e en 2de graad)

Tarieven
€ 8 per leerling + één leerkracht gratis per 15 leerlingen

Reservatie
Via het aanvraagsformulier.​​​​​​​ Let op: dit concert is al uitverkocht, nieuwe inschrijvingen worden op de wachtlijst geplaatst.

Voorzorgsmaatregelen & Reservatie
​​​​​​​Alle aangekondigde schoolactiviteiten zijn voorlopig bevestigd. Er kunnen echter wijzigingen optreden, waarvan we jullie op de hoogte brengen indien die zich voordoen. Je kan dus al reserveren maar de betaling zal pas later worden gevraagd, wanneer jouw bezoek volgens de sanitaire maatregelen is bevestigd.