Klarafestival

‘Bozar Next Generation: SUPERNOVA 2022’

13 Maa.'22
- 11:00

Programmatoren uit de klassieke muziekwereld selecteren jaarlijks twee Belgische kamermuziekensembles. SUPERNOVA is een aanmoedigingsprijs die jonge artiesten naamsbekendheid en speelkansen schenkt: een visitekaartje aan het begin van een beloftevolle carrière. De twee gelauwerde Supernova’s winnen een concerttournee doorheen België. Het eerste concert van deze tournee vindt plaats in Bozar in de context van Klarafestival 2022. Daarnaast krijgen Supernova’s ook media-aandacht van zowel Klara als Musiq’3 en begeleiding in hun verdere professionele carrière.​​​​​​​

​​​​​​​Dit jaar werden het Firgun Ensemble en Goggles gekroond tot Supernova 2022. 

Firgun Ensemble, dat is Emile Souvagie (klarinet), Ludovic Bataillie (viool), Ciska Vandelanotte (viool II), Jasmien Van Hauthem (altviool) en Karin Broeckhove Ibarra (cello). Samen verkennen zij het repertoire voor klarinet en strijkkwartet. Verwacht je aan een intense geluksbeleving, want ‘Firgun’ (uit het Hebreeuws) betekent zoveel als ‘blij zijn om het geluk dat een ander te beurt valt’.

Wim Pelgrims (percussie) en Esther-Elisabeth Rispens (stem) vormen samen het energieke en speelse duo Goggles. Ze hebben een voorliefde voor theatraal hedendaags muziekrepertoire en zetten hun talent, vrolijkheid en een niet-alledaags instrumentarium in met één doel: het publiek een feel-good ervaring bezorgen.

Klassieke muziek

Elektronische Muziek

Oude muziek

2021-2022

Bozar Next Generation

Klassieke muziek

Jazz

Oude muziek

Festival

11 → 27
Maa.'22

Klarafestival

Praktisch

Location

Zaal M

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Pik tegelijk een heerlijke ontbijt* mee in BOZAR CAFE VICTOR op de dag van het concert van 10:00 tot 11:00.
(Reservatie verplicht tot vrijdag 18u)

 

twee minicroissants, confituur en een koffie of sinaasappelsap

Tarieven

Standard

12 -

-30

6 -

-30+ breakfast

7.50 -

Concert + Breakfast

15 -

Coproductie