‘De Barbaren’

30 Maa.'21
- 12:40

Kloppend Hert & Antigone

In De Barbaren zie je vier geblesseerde voetballers: een Ghanees, een Irakees, een Turk en een vrouw. Ze vormen een ploeg, maar tegen wie? Zolang ze geen gemeenschappelijke concurrent hebben, moeten ze tegen elkaar opboksen en is het ieder voor zich. Ze vechten tegen vooroordelen binnen het voetbal en smeken voor de gunst van het publiek. De voorstelling schippert tussen humor en tragedie en legt zo onze lekke intermenselijke banden bloot.

Haider Al Timimi heeft het over het taboe van machismo in de voetbalwereld en brengt een maatschappelijke discussie op gang. Als nieuw artistiek leider van Antigone gaat hij aan de slag met zijn voorganger, Jos Verbist. Ze werken samen met het jong geweld van het collectief Kloppend Hert, dat de diversiteit van de Gentse straat een podium geeft.

Haider Al Timimi

regie

Haider Al Timimi

concept

Kloppend Hert
Antigone

productie

Perpodium

coproductie

Onderwijs

Secundair Onderwijs

Hoger Onderwijs

2020-2021

Theater op de middag

Praktisch

Location

Zaal M

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Taal

  • Nederlands

Helaas kan dit evenement niet plaatsvinden op 30 maart 2021.​​​​​​​ In samenspraak met haar partners zoekt BOZAR een nieuwe datum. Als je al een ticket voor dit evenement hebt gekocht, dan vind je hier alle nodige informatie​​​​​​​