‘Family Weekend Keith Haring’

28 + 29
Maa.'20

Expo & workshops

Vanaf 6 jaar oud

Deze tentoonstelling is geannuleerd door de situatie rond COVID-19. Als je een ticket voor het Family Weekend heeft gekocht, blijft dit tussen 19 mei en 21 juli geldig voor een bezoek aan de Keith Haring tentoonstelling. Bezoek deze pagina voor meer informatie.


​​​​​​​Je droomt ervan om samen met je familie de kleurrijke wereld van Keith Haring te verkennen? Dan krijg je nu de kans tijdens het Family Weekend! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannende, creatieve, leuke en leerrijke belevenis voor klein én groot.

Samen ontdekken jullie de expo op jullie eigen tempo en nemen jullie deel aan verschillende activiteiten die door onze animatoren in goede banen worden geleid: je beweegt en danst, tekent je eigen personages of schrijft een boodschap aan de wereld.

In de Hortahal haal je je mooiste acrobatenkunsten boven om een groot stadsparcours af te leggen en kijk je naar de halsbrekende toeren van de Brusselse sociaal-inclusieve circusschool Circus Zonder Handen. Maar er is meer! De vereniging Cultureghem is ook te gast in het Paleis voor Schone Kunsten, samen met twee van haar fantastische PLAYBOXEN, reusachtige speelkoffers gevuld met allerlei materiaal. Maak prachtige grondschilderingen in de stijl van Keith Haring en laat de artiest in je los!

Praktisch

Location

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten

Ravensteinstraat 23 1000 Brussel

Publiek

Met kinderen en jongeren

Taal

  • Engels Frans Nederlands

Info: +32 (0)2 507 82 00

Prijs: € 9 (voor volwassenen en kinderen)


Omdat het aantal plaatsen beperkt is, raden we je aan om op voorhand te reserveren.
Geef bij je reservatie aan wanneer je ons wilt bezoeken: tussen 10u en 13u of tussen 13u en 17u. Hou er rekening mee dat je bezoek eindigt op het afgesproken tijdstip (13u of 17u).


De Family Weekend activiteiten zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Iedereen die willen deelnemen moet een ticket hebben, zelfs kleine broertjes en zusjes onder de 6 jaar.