‘Guided Concerts’

2023-2024

We willen dat je studenten ten volle kunnen genieten van onze muzikale programmatie. Ons team heeft daarom zorgvuldig een aantal concerten uitgekozen waarvoor een speciaal tarief voor schoolgroepen beschikbaar is. Deze concerten worden altijd voorafgegaan door workshops (op verzoek) en inleidingen voor de concerten (verplicht).  

Voor het bezoek  
Bozar doet een beroep op zijn partners Jeunesses Musicales de Bruxelles en Jeugd en Muziek Brussel, muzikanten, musicologen, pedagogen en deskundigen om educatieve dossiers samen te stellen, digitale instrumenten te ontwikkelen en pre-concertbezoeken voor klassen te organiseren.  
Tijdens het bezoek  
De leerlingen zullen tijdens de avond van het concert begeleid worden door hun ‘gids’ om vragen te stellen. Het concert wordt voorafgegaan door een inleiding of een ontmoeting met een artiest. De introductie vindt altijd plaats om 19u en deelname is verplicht.   
Na het bezoek  
​​​​​​​​​​​​​​
Leraren en leerlingen worden uitgenodigd hun ervaringen te delen door na het concert een vragenlijst in te vullen.  

Praktisch

Location

Henry Le Boeufzaal

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Publiek

Onderwijs

Secundair Onderwijs

Secundair onderwijs, hoger onderwijs, academies ​​​​​​​

€10 per student +1 gratis docent per groep van 15 studenten*   

Reservatie

Via het aanvraagformulier.

Contact

groups@bozar.be

 

*Als het voorgestelde tarief een drempel is om naar Bozar te komen, twijfel er niet aan ons te contacteren, dan bekijken we graag samen de mogelijkheden. Gelieve een mail te sturen naar groups@bozar.be.