Belgian National Orchestra

‘Kerst met Mozart’

22 + 23
Dec.'21

Bozar en het Belgian National Orchestra zetten de kerstperiode dit jaar in met Mozart’s bekendste opera De toverfluit, een hartverwarmende schoolvoorstelling over het herwinnen van de vrijheid van een vogel. Een mimespeler loodst groot en klein doorheen het concert terwijl videobeelden voor een waar visueel spektakel zorgen! Samen brengen we de aria’s van de vogelvanger Papageno, zijn liefje Papagena en van de huiveringwekkende Koningin van de Nacht – allemaal personages uit Mozarts bekendste opera. Verwacht je echter aan een compleet nieuwe verhaallijn die al je kennis over deze opera’s op zijn kop zet!

De leerlingen kunnen:

  • Een moment van emotie beleven met hun klas
  • Kennismaken met orkestinstrumenten en de muziek die ze maken
  • Kennismaken met een orkest in een grote concertzaal

Praktisch

Location

Henry Le Boeufzaal

Ravensteinstraat 23 1000 BRUSSEL

Taal

  • Frans Nederlands

Lager onderwijs (2e en 3e graad)

Tarieven
€ 6 per leerling + één leerkracht gratis per 15 leerlingen

Duur
50 min.

Reservatie: Via het aanvraagsformulier.​​​​​​​ Let op: dit concert is al uitverkocht, nieuwe inschrijvingen worden op de wachtlijst geplaatst.

Voorzorgsmaatregelen & Reservatie
​​​​​​​Alle aangekondigde schoolactiviteiten zijn voorlopig bevestigd. Er kunnen echter wijzigingen optreden, waarvan we jullie op de hoogte brengen indien die zich voordoen. Je kan dus al reserveren maar de betaling zal pas later worden gevraagd, wanneer jouw bezoek volgens de sanitaire maatregelen is bevestigd.

Contact
​​​​​​​groups@bozar.be

Tarieven

Standard

6 -